resim yok
25 Şubat 2014 - 09:44
Magazin

4x4'lük açılış

Şahan Gökbakar, 'Recep İvedik 4'le; 2. filmindeki açılış rekorunu kırdı.

 

İlk 3 günde 1 milyon 641 bin 474 kişinin seyrettiği 'Recep İvedik 4'; Türk sinema tarihinin rekoruna imza attı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar bir kez daha Türk sinema tarihine adını yazdırdı. "Recep İvedik 2" filmiyle ilk 3 günlük açılış rekorunu kıran Şahan, serinin son filmiyle kendi rekorunu kırdı.

 

Geçtiğimiz Cuma günü vizyona giren "Recep İvedik 4"; 3 günde 1 milyon 641 bin 474 kişi tarafından izlendi.

 

17 MİLYONLUK HASILAT!

Film; böylece "en iyi açılış"ın yanı sıra "en iyi hafta sonu", "en iyi Cuma", "en iyi Cumartesi", "en iyi Pazar" ve "En iyi Şubat ayı" rekorlarına birden imza attı. Recep İvedik 4; Avrupa'da da Türk filmleri arasında açılış rekoru kırdı.

 

Bir kısmı Maldivler'de çekilerek bütçesi en fazla Şahan Gökbakar filmi olan "Recep İvedik 4"; 3 günlük gişe rakamıyla 17 milyon 530 bin 953 liralık hasılat elde etti.

 

ŞAHAN: 'ALLAH RAZI OLSUN'

Yüzü gülen ünlü komedyen; twitter'dan sevincini şöyle dile getirdi: "Bana ve ekibimize bu gururu, bu mutluluğu, bu başarıyı yaşatan herkesten Allah razı olsun. İyi ki varsınız, seviyorum sizleri." [reklam]

Yönetmen Togan Gökbakar da sevincini şöyle paylaştı: "Recep İvedik 4; tüm zamanların açılış rekorunu kırdı; teşekkürler."

 

HAFTA SONU SİNEMAYA 2 MİLYON KİŞİ GİTTİ

Geçtiğimiz hafta sonu Şahan Gökbakar kadar Türk sinema sektörü içinde de güzel geçti. 'Recep İvedik 4'e; rekor sayıda seyirci giderken; hafta sonu sinemaya giden Türk seyirci sayısı milyon 23 bin 979 kişiydi. Bu rakam, Türk sinema sektörü için rekordu.

Bu arada İvedik hayranları; sinema gişeleri önünde de tarihi bir kuyruk oluşturdu. İstanbul'dan Adana'ya kadar birçok ilde; Recep İvedik 4'ün biletlerinin satıldığı gişelerde izdiham vardı.

 

ARADAKİ FARK 432 BİN 21

Düne kadar açılış rekorunu elinde bulunduran 'Recep İvedik 2'; ilk 3 günde 1 milyon 209 bin 453 kişi tarafından izlendi. Şahan, 'Recep İvedik 4'le; bu rakamı 432 bin 21 kişi arttırıp kendi rekorunu kırdı.

 

 

RECEP İVEDİK'İN SETİNDE DAYAK İDDİASI! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin