Şahan Gökbakar'a hapis cezası istemi!

Kendisine 'bunak' dediği için Şahan Gökbakar'dan tazminat isteyen Hüseyin Avni Danyal, bir de hakaret davası açtı. Gökbakar, 2 yıl hapis istemiyle hakim karşısına çıkacak.

resim yok
27 Eylül 2013 - 11:53
Magazin

Kendisine 'bunak' dediği için Şahan Gökbakar'dan tazminat isteyen Hüseyin Avni Danyal, bir de hakaret davası açtı. Gökbakar, 2 yıl hapis istemiyle hakim karşısına çıkacak.
 

İşte detaylar:


Oyuncu Hüseyin Avni Danyal bir televizyon programında, Şahan Gökbakar’ın rol aldığı 'Recep İvedik' filmlerini eleştirmişti...

İddiaya göre bu eleştirinin ardından Şahan Gökbakar internet üzerinden Hüseyin Avni Danyal için:

“Orta yaşlı sahtekâr. İki arada bir derede kalmış yavşak ruhlardan kurtulalım” şeklinde sözler sarf etti.

 

OLAY NASIL GELİŞMİŞTİ?

Danyal, bir röportajında, “Popüler filmde oynamam” demişti. Gökbakar da twitterdan:

“Eski tiyatrocu, para arzusu nedeniyle şimdinin dizi oyuncusu, iki arada bir derede kalmış yavşak ruhlardan kurtulalım” ifadesini kullanmıştı.

Ünlü komedyen, ardından “Bunlar Hıdrellez dileğim” demişti.

Danyal da bu ifadelerin ardından, savcılığa hem suç duyurusunda bulundu hem de 20 bin TL’lik tazminat davası açtı.

Yürütülen soruşturma sonucunda Gökbakar hakkında ‘hakaret’ suçundan 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

 

ŞAŞKINA DÖNDÜ

Diğer yandan Şahan Gökbakar, Recep İvedik filminde oynatmak üzere twitter'dan hayranlarına seslenmişti. Gökbakar, hayranlarının gönderdiği rekor sayıdaki mailler üzerine şaşkına döndü.[reklam]

Sosyal medya üzerinden şaşkınlığını paylaşan Gökbakar, sevenlerini kırmayıp gelen 10 bin maile tek tek bakmayı ihmal etmediğini ifade etti.

Kendisine olan ilgisinden memnun olduğunu da belirten ünlü komedyen, herkese ayrı ayrı yanıt veremeyeceği söyleyerek bir de fotoğraf paylaştı.

Instagram üzerinden, "Neredeyse 10 bin mail bakıyorum şu an. Bu da can ama ya... :))) Bu ilginiz ve katılımınız gerçekten bir rekor herhalde.

Teşekkürler ve bilin ki hakikaten üşenmeyip okuyorum hepsini.. Teşekkürler" şeklinde açıklama yapan Gökbakar:

"Herkese toplu olarak bir kere dön bir kere buradan olsun bitsin hocam! " şeklinde karşılık veren hayranına "Yani" yanıtını verdi.

 


 

ÜNLÜLERİN BİLİNMEYEN GİZLİ MESLEKLERİ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin