Salem dizisinin yıldızı Janet Montgomery This Is Us kadrosunda

Cadı temalı dizi Salem'in yıldızı Janet Montgomery, NBC'in yeni sezonda ekrana süreceği yeni dizisi This Is Us'ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Volkan Küçükel
20 Ağustos 2016 - 13:40
Magazin

WGN America'nın üçüncü sezonunu büyük bir merakla beklediğimiz cadı temalı dizisi Salem'in yıldızı Janet Montgomery, NBC'in yeni sezonda ekrana süreceği yeni dizisi This Is Us'ın oyuncu kadrosuna katıldı.

Peki Montgomery dizide nasıl bir rolle karşımızda olacak?

MONTGOMERY'NİN KARAKTERİNİN DETAYLARI

Güzel aktris dizide amacına ulaşamamış sitcom oyuncusu Kevin karakterine hayat veren Justin Hartley'in karakteri için çekici ve etkileyici bir sevgili adayı olarak belirecek.

EW'nin haberine göre; aktrisin Erin Maine karakteri yetenekli ve mayhoş dilli bir tiyatro oyuncusu.

Montgomery'nin dizide birden fazla bölümde rol alacağı belirtiliyor. Oyuncunun dizide gözükeceği ilk bölüm ise sezonun dördüncü bölümü olacak.

AKTRİSİN KARİYERİ

Şu sıralar WGN America'nın Salem'inde rol alan ve Kasım ayında üçüncü sezonuyla geri dönecek dizide izleyeceğimiz Montgomery; Entourage, Made in Jersey, Black Mirror, Downton Abbey ve Human Target gibi dizilerde de rol almıştı.

16-08/20/janet-montgomery.jpg

'THIS IS US' KONUSU

Mandy Moore (Red Band Society), Milo Ventimiglia (Gilmore Girls), Sterling K. Brown (The People v. O.J. Simpson) ve Chrissy Metz (American Horror Story) gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin hikayesi, aynı doğum günlerini paylaşan bir grup insanın hayat hikayelerinin ilgi çekici bir biçimde iç içe geçmesi üzerine şekilleniyor. Bu ilgi çekici durumda aslında herkesin beklediğinden çok daha fazlası vardır.

Katey Sagal, Brad Garrett ve Jon Huertas geçtiğimiz haftalarda dizinin oyuncu kadrosuna katıldığı duyurulan diğer konuk oyuncular olmuşlardı.

DİZİ NE ZAMAN BAŞLIYOR?

NBC'nin yeni sezonda en merak edilen dizilerinin başında gelen This Is Us 20 Eylül Salı akşamı NBC ekranında prömiyerini gerçekleştirecek.

'This Is Us' Fragman:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin