resim yok
29 Nisan 2013 - 00:00

Süreç Film'in yapımcılığını yaptığı Salih Kuşu dizisinin çekimlerine başlandı.
 

Levent Ülgen başrolde


Gani Müjde'nin kaleme aldığı dizinin başrolünde Levent Ülgen oynuyor. Ülgen, Bahtiyar ve Salih adlı iki karaktere birden hayat veriyor.

 

Kimler kadroda?


Güçlü kadrosuyla dikkat çeken dizide ayrıca Ayçin İnci, Bülent Kayabaş, Nevra Serezli, Murat Eken ve Goncagül Sunar rol alıyor.

Hande Ataizi yok!

Salih Kuşu dizisinde Hande Ataizi ve Yasemin Yalçın'ın da oynayacağı basında yer almıştı.

 

Kafaları karıştırdı!


Açıklanan kadroda güzel oyuncunun yer almaması kafaları karıştırdı.

 

İki taraftan da henüz açıklama yok

Konu ile ilgili taraflar henüz bir açıklama yapmaladılar.

Dizide nelerle karşılaşacağız?

Salih Kuşu'nun Mayıs ayının ilk haftası seyirciyle buluşması planlanıyor. Dizide Levent Ülgen hem çok zengin olan Salih, hem de büyük bir sefalet içinde yaşayan Bahtiyar rollerini canlandırıyor.

Salih bir gün ortadan kayboluyor. Ailesi her yerde Salih'i ararken tesadüfen parkta yatan Bahtiyar'ı buluyorlar ve onu Salih sanıyorlar. Bahtiyar'ı alıp eve götürüyorlar.

Kendisinin Salih olmadığını aileye bir türlü anlatamayan Bahtiyar, yaşadığı yoksulluğun ardından bir anda lüks hayatın büyüsüne kendisini kaptırıyor ve dizideki komedi böylece başlıyor.

 

 

HANDE ATAİZİ'DEN İTİRAFLAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin