Salih Kuşu'nun yıldızı Levent Ülgen'in büyük korkusu!

'Salih Kuşu' dizisinde rol gereği evlenecek olan Levent Ülgen, kurtulamadığı fobisini açıkladı.

resim yok
18 Temmuz 2013 - 17:21
Magazin

'Salih Kuşu' dizisinde rol gereği evlenecek olan Levent Ülgen, kurtulamadığı fobisini açıkladı!

 

Veda zamanı


En son ‘Yatak odası Diyalogları’ adlı oyunda Sedef Avcı ile baş rolü paylaşan Levent Ülgen, bir süredir ekranda olan ‘Salih Kuşu’ adlı dizinin son bölümüyle bu akşam izleyenlerine veda ediyor.

Bahtiyar karakterini canlandıran Ülgen, rol gereği nikah masasına oturuyor ama gerçek hayatta bunu asla düşünmüyor, dahası aklının ucundan bile geçirmiyor.

 

İtiraf!


Nikah masası fobisi olduğunu açıklayan Levent Ülgen, soruları şöyle cevapladı:

Dizide muradına eren Levent Ülgen, gerçek hayatta ne zaman evlenmeyi düşünüyor?

Bende iflah olmaz bir nikah masası fobisi var. Yıllardır bu fobiyle yaşıyorum. Nikah ilişkiyi öldürür diye çok korkuyorum. Açıkçası, itiraf etmek istiyorum, nikah masası beni çok korkutuyor.

Sanki o imzayı atınca her şey bitecekmiş gibi geliyor. Nikah şahidi bile olmaktan kaçıyorum. O masaya oturmak fikri bile beni korkutuyor.

Beni yanlış anlamayın, elbette evlilik kutsal bir müessesedir. Ancak büyük sorumlulukları da beraberinde getirmektedir.

Şimdi evlenip boşanmak moda oldu, ilişkiler laçka oldu. Ben öyle şeyler yaşamak istemiyorum.

Final bölümünde neler yaşanacak?

Sömüray’ın Vesile’nin nişanlısı Murat Serezli’dir yalanı ortaya çıkar. Vesile her şeyi ev halkına anlatacağı sırada Bahtiyar yapmış olduğu B Planı ile hızır gibi yetişir.
[reklam]
Almancı nişanlı kılığına giren Bahtiyar’ı yorucu bir süreç beklemektedir. Vesile’nin evlenirse bütün ailesiyle beraber köşkten taşınacağına inanan Derin, Sömüray’ın baskılarıyla onlar için köşkte görkemli bir düğün organize eder…

 

Dizide ne anlatılıyordu?

"Salih Kuşu" Yeşilçam filmleri tadında eğlenceli bir aile komedisi... Başrolümüz Bahtiyar karakteri ayı nasıl geçireceğinin hesabını yapan ve ne iş olsa yaparım diyen biridir. Fakirhanesinde bir kızı, bir oğlu, kaynanası ve karısıyla yaşar. Fakat karısı Vesile'nin kardeşi dalavereci sahtekar Sömüray, ailenin ocağına her defasında incir ağacı diker.

Bahtiyarın tıpatıp benzeri multimilyoner Salih Bey'in ortadan kaybolması ve bir sürü olayın ardından bizim fakir Bahtiyar'ın Salih Beyin yerine geçmesi ile olaylar içinden daha da çıkılmaz bir hal alır.

Salih'in eski Türkiye güzeli karısı, eski sevgilileri ve eski karısı derken Bahtiyar'ın eli eteği iyice birbirine karışır ve asıl eğlence o zaman başlar...

 

 

SALİH KUŞU 10. bölüm (Final bölümü) fragmanını izlemek için tıklayın!
 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin