resim yok
10 Mayıs 2013 - 00:00

Galatasaraylılar özür diletti!

 

Kızdıran sahne


Show TV'nin yeni dizisi Salih Kuşu'nda Galatasaray bayrağının çöpe atıldığı sahne sarı kırmızılı taraftarları çok kızdırdı.

 

Yapım şirketinden açıklama geldi


Taraftarların sosyal medyada 'Salih Kuşu'nun yayından kaldırılmasına yönelik kampanyalar düzenlemesi üzerine dizinin yapım şirketi yaptığı basın açıklamasıyla tüm Galatasaraylılardan özür diledi.

 

Gani Müjde bir kez daha konuştu

Salih Kuşu'nun senaristi Gani Müjde ise tepkiler üzerine dizinin yönetmenin görevinden ayrıldığını duyurdu.

Yapılan açıklamada şöyle denildi;

Yapım şirketimiz Süreç Filmcilik tarafından gerçekleştirilen ve 9 Mayıs 2013 Perşembe akşamı Show TV ekranlarında ilk bölümü yayınlanan Salih Kuşu adlı dizimizde, Galatasaray Spor Kulübü taraftar ve camiasını rencide eden bir sahne yer almıştır.

Senaryoda yer almayan ve sonradan sette eklenmiş ilgili sahneden dolayı şahsen bir Galatasaray taraftarı olarak Galatasaray Spor Kulübü, camiası, tüm Galatasaraylı taraftarlardan ve senaristimiz Gani Müjde’den özür dileriz.

Konu ile ilgili Ultraaslan grubunun kurucularından Sayın Oğuz Altay aranmış gerekli açıklamalar yapılmış ve kendisinden de özür dilenmiştir.

Saygılarımızla

SÜREÇ FİLMCİLİK SAN TİC LTD ŞTİ
[reklam]
YÖNETMEN İŞİNDEN OLDU

Twitter'da Galatasaray taraftarlarının senarist Gani Müjde'ye, 'Şeref yoksunu Gani Müjde Galatasaray'dan özür dile' etiketiyle başlattığı kampanya üzerine Müjde "Bana dün geceden beri küfür edenlere bir şey ifade eder mi bilemiyorum ama sahneyi kafasına göre çeken yönetmen (Ersoy Güler) görevinden ayrıldı" dedi.

 

Dizide Levent Ülgen hem çok zengin olan Salih, hem de büyük bir sefalet içinde yaşayan Bahtiyar rollerini canlandırıyor. Salih bir gün ortadan kayboluyor. Ailesi her yerde Salih'i ararken tesadüfen parkta yatan Bahtiyar'ı buluyorlar ve onu Salih sanıyorlar. Bahtiyar'ı alıp eve götürüyorlar.

Kendisinin Salih olmadığını aileye bir türlü anlatamayan Bahtiyar, yaşadığı yoksulluğun ardından bir anda lüks hayatın büyüsüne kendisini kaptırıyor ve dizideki komedi böylece başlıyor.


OLAY YARATAN O SAHNEYİ HATIRLAYALIM

 

 

GEÇEN HAFTANIN EN ÇOK İZLENEN 10 DİZİSİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin