Sana Bir Sır Vereceğim ekibine şok haber!

Sarıyer Bahçeköy yolunda dün trafik kazası geçiren oyuncu Esra Ronabar'ın vücudunda çok sayıda kırık bulunduğu öğrenildi.

resim yok
23 Eylül 2013 - 14:39
Magazin

Ronabar'ın son durumu nasıl?

 

Sarıyer Bahçeköy yolunda dün trafik kazası geçiren oyuncu Esra Ronabar'ın vücudunda çok sayıda kırık bulunduğu öğrenildi.

 

HEMEN AMELİYATA ALINMIŞTI

Edinilen bilgiye göre, kaza sonrası kaldırıldığı hastanede vücudunda çok sayıda kırık tespit edilen Ronabar hemen ameliyata alındı.

 

KIRIKLAR NEDENİYLE...

5,5 saatlik bir operasyonun ardından hastanede istirahata alınan oyuncunun hayati tehlike taşımadığı ancak kırıklar nedeni ile uzun bir süre Sana Bir Sır Vereceğim dizisinin setinden uzak kalarak dinleneceği bildirildi.

 

YENİ BİR OYUNCU GELMESİ BEKLENİYOR

Dizinin yeni bir oyuncuyla çekimlere devam etmesi bekleniyor...

 

OLAY NASIL OLMUŞTU?

Esra Ronabar, geçtiğimiz gün Sarıyer Bahçeköy Yolu üzerinde trafik kazası geçirmişti. Kaza'da otomobil sürücüsü ve yanında bulunan oyuncu Esra Ronabar araç içinde sıkışmıştı.

Kaza, Sarıyer Bahçeköy Yolu üzerinde saat 10.30 sıralarında meydana gelmişti.

34 YJ 2... plakalı kamyon Hamza Ö. yağmur nedeniyle aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek, karşı yönden gelen Ertürk Y. idaresindeki 34 ZH 1... plakalı araç ile çarpışmıştı.

Kaza nedeniyle otomobil sürücüsü Ertürk Y. ile yanında bulunan oyuncu Esra Ronabar araç içinde sıkışmış, vatandaşların ihbarıyla olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri çağrılmıştı. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yaralıları araç içinden çıkararak sağlık ekiplerine teslim etmiş, yaralılar ambulansla özel bir hastaneye kaldırılmıştı.

Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.[reklam]

ESRA RONABAR KİMDİR?

Esra Ronabar, 1978 yılında İzmir'de dünyaya gelmiştir. Başarılı oyuncu eğitimini Ankara Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü Oyunculuk Ana Sanat Dalında tamamlamıştır. Daha önce birçok dizide rol almış olan Esra Ronabar hayattan korkma adlı filmde de rol almıştır.

 

Ronabar, Ezel dizisi ile büyük çıkış yakalayan Barış Falay ile 2006 yılında evlenmiştir. Ronabar’ın bu evlilikten Rüzgar adında bir erkek çocuğu vardır. Çiftin evliliği hala devam etmektedir. Ronabar bir ropörtajında “İşte ve eşte doğru seçimi yaptım” diyerek mutlu bir evliliklerinin olduğu belirtmiştir.

Filmografisi

Sana Bir Sır Vereceğim - 2013 (Esra)
Uçurum - 2012 (Nur)
Küstüm Çiçeği - 2010
Son Osmanlı - 2005
Beyaz Gelincik - 2005 (Bahar)
Bir İstanbul Masalı -2003 (Binnur Goyalı)
A.G.A - 2003 (Cansu)
Kader Ayırsa Bile - 1998 (Suna)

 

 

ŞENAY GÜRLER GÖZÜNDEN YARALANDI? SON DURUMU NASIL?

 

SANA BİR SIR VERECEĞİM 12. bölüm fragmanı için tıklayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin