resim yok
27 Eylül 2009 - 00:00

İSTANBUL - Tiyatro ve sinema sanatçısı Nihat Nikerel, Beşiktaş'taki evinde vefat etti. Nikerel'in kalp krizi nedeniyle hayatını keybettiği belirtildi. Çorum'da, 1950 yılında doğan Nikerel, 1985'te senaryolaştırılabilecek öykü yazarak sinemaya adım attı. ''Kurtlar Vadisi'', ''Sıcak Saatler'' ve ''Süper Baba'' gibi çok sayıda dizide rol alan Nikerel'in, ''Aralıktı'', ''Yalansız Yalnızlığım'' ve ''Ay Zamanı Zalımca'' adlı kitapları bulunuyor. Nihat Nikerel'in rol aldığı bazı sinema filmleri de şöyle: ''Deli Yürek: Bumerang Cehennemi'', ''Adressiz Sorgular'', ''Hoşgeldin Hayat'', Avrenos'un Müşterileri'', ''Manisa Tarzanı'', ''Garip Bir Koleksiyoncu'', ''Gerilla'', ''Reis Bey''. Nihat Nikerel'in pazartesi günü toprağa verilmesi bekleniyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin