resim yok
11 Haziran 2011 - 00:00

 

SELÇUK YÖNTEM
İdol kadınım: TÜRKAN SAYLAN
Yaşama verdiği armağanlar gerekçesiyle idol kadınım Türkan Saylan."
 
SERDAR ORTAÇ
İdol kadınım: SEMRA ÖZAL
“Çok düşünmeden cevap verebilirim. Benim idolüm Semra Özal. Eşi varken ona reformlarında destek olduğu için. Başında kocası olmadan ayakta kalabildiği için.”
 
İdol kadınım: ANGELINA JOLIE
“Kadınların toplumda daha önemli noktalarda rol alması gerektiğini düşünüyorum. Onlar hayatın olmazsa olmazları… Daha iyi bir ülke olmak, toplumu daha çağdaş noktalara taşımak için de kadınların söz sahibi olması gerekiyor. Hemen şaşırmayın, benim idol kadınım Angelina Jolie. Neden; çünkü kimsesiz çocukları evlat edinmesi, onlara sahip çıkması, bu konuya tüm dünyada dikkat çeken bir rol oynaması bence çok etkileyici.”
 
HINCAL ULUÇ
İdol kadınım: Zamanla değişiyor
“ Kadın imajı için de kafamda asla bir idol yaratmadım. Ama işlevleri ve konumlarına göre hiçbiri kalıcı olmasa da zaman zaman idollerim oldu. Gün geçtikçe eskidiler ve yerlerini hep daha iyileri aldı. Kadın olmayan bir dünyada yaşamak istemem, o yaşamın yaşanmaya değmeyeceğine 
 
MEHMET GÜNSÜR
İdol Kadınım: MADRE TERESA 
 
" Dünya kadınlar tarafından yönetilseydi çok daha iyi bir yer olurdu diye düşünüyorum. Madre Teresa benim idol kadınım. Hayatını, karşılık beklemeden başkalarına yardım etmeye adamak çok kutsal bir seçim bence."
 
İLHAN ŞEŞEN
İdol kadınım: Çok var bir tane söyleyemem
"İdol olarak gördüğüm çok kadın var ama bunlardan bir tanesini seçip söyleyemem çünkü çok sayıda takdir ettiğim insan var."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin