resim yok
05 Mart 2012 - 00:00

 

İbrahim Tatlıses, “Suskunlar” dizisinde “Hadi Hadi” şarkısı ve fotoğrafını kullanmak isteyen yapım şirketinden para yerine tekerlekli sandalye istedi.
 
Ekranın yeni fenomen dizisi “Suskunlar”ın geçen hafta ekrana gelen ilk bölümünde yapım şirketi İbrahim Tatlıses’in söylediği “Hadi Hadi” şarkısını çalmak istedi. Dizide hem şarkısına hem de cezaevindeki sahnelerde fotoğrafına yer vermek isteyen şirket, hemen ünlü sanatçıyla irtibata geçti. Tatlıses’ten olumlu yacevap alan yapım ünlü türkücünün ilginç talebiyle karşılaştı. Kendisi için herhangi bir maddi talepte bulunmayan Tatlıses, yapım
şirketinden, ihtiyacı olan engelli bir vatandaşa hediye edilmek üzere donanımlı bir tekerlekli sandalye istedi. Yapım şirketi Tatlıses’in bu talebini memnuniyetle kabul etti ve hemen sandalyeyi alıp türkücüye ulaştırdı.
 
 
Kuyudibi Mahallesi çetesi
 
Murat Yıldırım, Sarp Akkaya, Güven Murat Akpınar ve Tugay Mercan’ın rol aldığı “Suskunlar”, Kuyudibi Mahallesi’nde doğup büyüyen, çocukken yaptıkları bir hata yüzünden tüm hayatları değişen dört gencin öyküsünü konu alıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin