Sanem Çelik'ten çok konuşulacak açıklamalar!

'Kimsenin ekmeği ile oynamadım'

resim yok
12 Ekim 2014 - 10:16
Magazin

'Kimsenin ekmeği ile oynamadım'

 

'Kaçtı' iddialarına sert yanıt!


Güzel oyuncu Sanem Çelik, Amerika'ya gidiş sebepleri ve 'kaçtı' iddialarıyla ilgili soruları yanıtladı.

 

İşte detaylar:

 

'BALIK'IN GALASI YAPILDI

Derviş Zaim'in yeni filmi 'Balık'ın galası, önceki gün Bursa'da yapıldı.

 

MERAK EDİLEN SORULARI YANITLADI

Filmin başrol oyuncusu Sanem Çelik, gösterim öncesi Amerika'ya gidiş sebepleri ve 'kaçtı' iddialarıyla ilgili soruları da yanıtladı.

Kariyerinin zirvesindeyken o dönem evli olan yönetmen Kudret Sabancı ile görüntülenen, olayın yankıları sürerken apar topar Amerika'ya gidip 2,5 yıl Türkiye'ye dönmeyen Sanem Çelik, kaldığı yerden devam kararı aldı.

İlk olarak bir dizide, ardından Derviş Zaim'in son filmi 'Balık'ta başrolü üstlenen oyuncu, önceki gün filmin Bursa'daki galasındaydı.

 

KESİN DÖNÜŞ!

Artık Amerika sayfasını kapattığını ve Türkiye'ye kesin dönüş yaptığını belirten Çelik, iddiaların aksine gidişinin bir 'kaçış' olmadığının altını çizdi:[reklam]

''Amerika'ya gitme hayallerini 23-24 yaşlarında kurmaya başlamıştım. Kaçıp gittiğim düşünüldü ama kimsenin canını yakmışlığım yoktu.

Gitmem gerekti, arkamdakileri vicdanıyla bırakarak gittim. Yıprandığım için değil, beslenmek için gittim. Ayaklarımın peşindeydim. Resim yaptım, dans ettim. Sadece kendimi besledim. Ama artık tamamen yurttayım.''

 

'KİMSENİN EKMEĞİYLE OYNAMADIM'

Sanem Çelik, Amerika'dayken kendisine Türkiye'den pek çok teklif geldiği, ancak astronomik ücret talepleri nedeniyle yapımcıların teklifleri geri çektiği iddialarına da yanıt verdi:

''Giderken 'bu işi bırakıyorum' demedim. Ama acelem de yoktu. Siz böyle bir fiyat lüksünüz olsa istemez miydiniz? Sonuçta kimsenin ekmeğiyle oynamadım. Kendi ekmeğime bakıyorum.''

Sanem Çelik, ''Amerika'dayken en çok özlediğiniz üç şey neydi?'' sorusuna ''Simit, döner ve deniz'' yanıtını verdi.

 

 

İŞTE SANEM ÇELİK'İN YENİ MESLEĞİ!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin