Sanem Çelik'ten kaprisli olduğu iddialarına yanıt!

Beyazperdeye döndüğü için çok mutlu olduğu söyleyen Sanem Çelik neler söyledi?

resim yok
26 Mart 2014 - 10:04
Magazin

Derviş Zaim'in son filmi 'Balık'ın basın toplantısı önceki gün yapıldı. Film, insanın doğayla ilişkisindeki dengesizliklere odaklanıyor.

Başrollerini Bülent İnal ve Sanem Çelik'in paylaştığı, Derviş Zaim'in son filmi 'Balık'ın basın toplantısı önceki gün The Plaza Otel'de yapıldı. İnsanın doğayla ilişkisine odaklanan filmin basın toplantısında konuşan Zaim, şunları söyledi:

''Balık, insanoğlunun doğaya karşı işlediği kabahati, mütevazı bir anımsatma girişimi olarak nitelenebilir. Film, doğanın hor kullanılmasını ve insanın bundan zarar görme meselesini ele alıyor.

Çünkü şu an itibarıyla insanlığın karşı karşıya kaldığı en önemli sorunlardan birisi bu!''

 

ÇELİK'E SAHİP ÇIKTI

Zaim, Sanem Çelik'in kaprisli olduğu iddialarını da yalanladı. Zaim, ''Allah bütün yönetmenlere böyle oyuncular versin!'' dedi.

 

''KAPRiSLiYSEM NE YAPAYIM!''

Beyazperdeye döndüğü için çok mutlu olduğu söyleyen Sanem Çelik;

''Senaryoyu okuduktan sonra Los Angeles'tan geldim. Daha önce Derviş Zaim'in 'Filler ve Çimen' filminde oynamıştım. Derviş Bey'in bana ikinci bir şans vermesi çok heyecanlandırdı. Filmde doğayı felaketlerden korumaya çalışan birini canlandırıyorum'' dedi.

Çelik, rol aldığı son dizide sürekli kapris yaptığı iddialarının hatırlatılması üzerine ise şöyle konuştu:

''Şimdiye kadar kimseyle arıza yaşamadım ama birileri tarafından öyle algılanmam isteniyorsa yolları açık olsun! Kaprisliysem de kaprisliyim; ne yapayım?''

 

''YORULMAK YOK''

Film­de bir ba­lık­çı­yı can­lan­dı­ran Bü­lent İnal;[reklam]

''Si­ne­ma­da ol­mak çok ke­yif­li. Çünkü si­ne­ma; bi­raz da­ha zor­la­yıcı bir ala­n ama sev­di­ği­niz işi yap­tık­tan son­ra si­ne­ma­da yo­rul­mak di­ye bir­şey yo­k'' dedi.

İnal, söz­le­ri­ne şöy­le de­vam et­ti:

''Göl­de kü­rek çek­mek­ten de hiç yo­rul­ma­dım. Acı­sı ge­ce çı­kı­yor ama far­ket­mi­yor­su­nuz...'' İnal, filmde bol bol balık tutsa da gerçek hayatta avlanmayı hiç sevmediğini belirtti.

 

KAR YAĞMAYINCA TUZ DÖKÜLDÜ

Ge­le­cek yıl viz­yo­na gi­re­cek 'Ba­lı­k'ın çe­kim­le­ri Bur­sa­'nın Ulua­bat gö­lü kı­yı­sın­da­ki Göl­ya­zı kö­yün­de ve İs­tan­bu­l'da ger­çek­leş­ti­ril­di.

Der­viş Za­im, fil­min çe­kim­le­ri­ne Ey­lül ayın­da baş­la­dık­la­rı­nı an­cak kar yağ­ma­dı­ğı için 4 ay bek­le­mek zo­run­da kal­dık­la­rı­nı söy­le­di. Za­im, yi­ne de ye­ter­li kar yağ­ma­yın­ca çe­kim­le­re Ulu­da­ğ'da de­vam et­tik­le­ri­ni, göl ke­na­rı­na ise tuz dö­ke­rek kar gö­rün­tü­sü ver­mek zo­run­da kal­dık­la­rı­nı ifa­de et­ti.

 

 

ÜNLÜ DİZİ OYUNCUSUNUN YENİ MESLEĞİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin