resim yok
10 Ekim 2011 - 00:00

 

Geçtiğimiz iki yıl boyunca, Ezel dizisinin Tefo'su olan Sarp Akkaya, yeni sezona hızlı girdi.
 
Yazın çekilen iki sinema filminin gösterime girmesini bekleyen genç oyuncu, bir yandan da ablası Esra Akkaya ile birlikte kurdukları tiyatro okulu 'Akkademi'de ders verecek olmanın heyecanını yaşıyor.
 
Ocak'ta ekranda
 
'Ezel'den sonra pek çok teklif alan Sap Akkaya, konuk oyuncu olarak yer aldığı 'Mavi Kelebekler' dizisinin yanı sıra önümüzdeki aylarda sürpriz bir projeyle ekranlara gelecek. Yönetmenliğini Ali Vatansever'in yaptığı 'El Yazısı' adlı sinema filminde 'Volkan' isimli bir eczacıyı canlandıran Sarp Akkaya; Tolga Örnek'in yönettiği 'Labirent'te ise bir istihbaratçıyı oynadı. Ocak ayında yayınlanacak yeni dizisinin çekimleri için Sapanca'yı mesken tutan oyuncu, yakında da kardeşleriyle kurduğu tiyatro okulunda eğitmenlik yapmaya başlayacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin