resim yok
06 Ocak 2014 - 09:47
Magazin

Ece bu işe ne diyecek?

 

Partide şaşırtan samimiyet!

Geçtiğimiz yıl yedi yıllık eşi Sinan Serter'den boşanan Özlem Yıldız, önceki gün yakın dostu Çağla Şikel'i doğum günü partisinde yalnız bırakmadı.

 

DİKKAT ÇEKEN GELİŞME!

Ünlü sunucunun, gecede Ece Erken'le yaşadığı aşkla gündemden düşmeyen Akın Altan'la samimi bir şekilde eğlenmesi dikkat çekti.

 

DANS MI ETTİLER?

İkili birlikte romantik bir şekilde dans etti.

Özlem Yıldız ve Akın Altan, mekandan birlikte çıkıp aynı taksiye bindi.

 

SICAK GELİŞME!

ÖZLEM YILDIZ'DAN AKIN ALTAN AÇIKLAMASI!

Çağla Şikel’in doğum günü partisine tek başına katılan Akın Altan'ın, içeride Özlem Yıldız’la yakınlaştığı iddia edilmişti.

 

FOTOĞRAFLAR HAKKINDA NE DEDİ?

Özlem Yıldız telefon bağlantısıyla konuk olduğu Kanaltürk'ün magazin programı "2. Sayfa" canlı yayınında bugün basında yer alan fotoğraflara ilişkin konuştu.

"Akın Altan'ı evlenmeden önce 16-17 sene öncesinden tanırım. Boşanma dönemimde kendisiyle dertleşmişizdir. Çok eski arkadaşımdır" ifadelerinde bulunan Yıldız;[reklam]

"Çağla Şıkel benim çok sevdiğim bir arkadaşım. Doğum gününe katılan herkesi çok yakından tanıyor ve seviyorum. O gece dönüşte ben bir çift arkadaşımla dönecektim fakat çıkışta beni unuttular.

 

''BUNDA YANLIŞ BİR ŞEY...''

Ben tek başıma taksiye bindim. O esnada kapı açıldı ve Akın taksiye bindi. O akdar eski arkadaşız ki bunda yanlış bir şey görmedim.

 

''ÇOK ÜZÜLDÜM''

Fotoğrafların basında çarpıtılmasına çok üzüldüm. Doğum günü sahibi Çağla da çok üzgün olduğunu dile getirdi.

Hiç birimiz o güzel akşamın böyle nihayetlenmesini istemezdik" dedi.

 

 

ÖZLEM YILDIZ'DAN ESKİ EŞİNE YALANLAMA! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin