resim yok
28 Mayıs 2014 - 10:47
Magazin

Aşk safarisi!

Adı sürekli başka isimlerle anılan Derya Şensoy'un gerçek aşkı ortaya çıktı.

Birkaç gün önce Kenya'ya giden Şensoy'a; safari turunda oyuncu sevgilisi Seçkin Özdemir de eşlik etti.


Annesi Derya Baykal ve babası Ferhan Şensoy'un izinden giderek oyuncu olan Derya Şensoy, 'Doksanlar' dizisinde rol alarak şöhreti yakaladı.

24 yaşındaki Şensoy; eğlence hayatında da sıkça boy gösterince ismi her hafta başka isimlerle anılır oldu.

 

İSPİYONCU INSTAGRAM!

Çağatay Ulusoy, Berkay ve son olarak da Halil Sezai ile adı aşk haberlerine karışan Derya Şensoy'un gerçek sevgilisi ise sonunda ortaya çıktı.

Genç oyuncunun ilişkisini gözler önüne seren ise sosyal paylaşım sitesi Instagram'dı!

Geçtiğimiz günlerde Kenya'ya giden Derya Şensoy, burada safari yaparken çekilen fotoğraflarını kendisine ait Instagram profilinden paylaştı.[reklam]

HAYRANLARI TEPKİLİ...

Derya Şensoy'la aynı gün ve saatlerde Kenya'da olan isim ise kendisi gibi oyuncu olan Seçkin Özdemir'di! Şensoy ile Özdemir'in Kenya'da yaptıkları aşk safarisi; ikilinin hayranları tarafından da fark edildi.

Derya Şensoy'un sevenleri Seçkin Özdemir'le beraberliğine onay verirken; yakışıklı oyuncunun fanları Şensoy'u instagram'dan yerden yere vurdu!

 

GERÇEK BULUNDU

Güzel oyuncu Derya Şensoy, popçu Berkay'ın kendisiyle aşk yaşadığı yalanını söylemesi üzerine sıkıntılı günler geçirmiş; Şensoy'un adı daha sonra Halil Sezai ile anılmıştı.

 

 

DERYA ŞENSOY'DAN ÇARPICI AÇIKLAMALAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin