Seda Bakan'ın ekonomiyle imtihanı!

Oyuncu Seda Bakan, önceki gün katıldığı Murat Cemcir ile Yasemin Kay Allen'in oyununun galasında çarpıcı açıklamalarda bulundu. Bakan, "Devir ekonomi devri" diyerek ekonomik sıkıntılarla nasıl başa çıktığını anlattı. Ayrıca ünlü oyuncu, özel okul fiyatlarına da isyan etti.

Berfin Sengil
03 Nisan 2024 - 17:40
Magazin

Murat Cemcir ve Yasemin Kay Allenin başrollerini paylaştığı Büyük Aşıkların Sonuncusu oyununun galası geçtiğimiz akşam gerçekleşti. Galaya katılan isimlerden Seda Bakan, "Çok severim her iki oyuncu arkadaşımı da, güzel bir iş olduğundan eminim" ifadelerini kullandı.

Behzat Ç., Kardeş Payı, Mucize Doktor gibi yapımlardan tanınan ve yaklaşık 10 yıldır Ali Erel ile evli olan Seda Bakan, Leyla ve Ela isimli kızlarını da kucağına almasının ardından bir süredir ekranlardan uzak duruyor. Bakan, basın mensuplarıyla sohbeti sırasında samimi açıklamalarıyla dikkat çekti.

'Devir Ekonomi Devri'

Konu alışverişe gelince Seda Bakan, "Yeni bir şey almam, pahalı eşya da alırım, öyle bir ayrımım yok. Ama aldığım eşyayı da 2-3 sene giyerim. Devir ekonomi devri" diyerek herkesi şaşırttı.

Özel Okul Fiyatlarına İsyan Etti

Son yıllardan çok konuşulan özel okul fiyatları konusunda da veryansın eden Seda Bakan, "Özel okul fiyatları almış başını gitmiş, sanki çocuklar anaokulu değil tıp okuyorlar. Kim kime ne yedirirse" ifadelerini kullandı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin