Seda Sayan'ın alacağı ücret dudak uçuklatıyor!

Sahneden televizyona 1998 yılında 'Yetiş Bacım' programıyla geçiş yapan Seda Sayan, Kanal D'yle yeni bir program için anlaşma imzaladı.

resim yok
06 Kasım 2013 - 10:57
Magazin

Sahneden televizyona 1998 yılında 'Yetiş Bacım' programıyla geçiş yapan Seda Sayan, Kanal D'yle yeni bir program için anlaşma imzaladı.

 

İşte detaylar:

 

YENİ BİR YARIŞMA FORMATI İLE

Bugüne kadar yaptığı sabah kuşağı programlarıyla reytinglerde üst sırada yer alan ve kadınların vazgeçilmezi olan Seda Sayan, yeni bir yarışma formatıyla kamera karşısına geçmeye hazırlanıyor.

 

BU KEZ...

Yıllarca 'MediaCat' ve 'IPsos KMG' işbirliğiyle gerçekleştirilen anketlerde 'En güvenilir ünlü' ünvanına sahip olan Sayan, bu kez ekranda gelin ve kaynanaları yarıştıracak.

 

NE ZAMAN?

Öğlen kuşağında ekrana gelecek yarışma Aralık ayının ortalarında seyirciyle buluşacak.

 

'DOSTUM' DEDİĞİ...

Ünlü isimlerin, şarkıların, türkülerin olmayacağı programın yönetmenliğini ise Seda Sayan’ın yıllardır birlikte çalıştığı, 'Dostum' dediği Ayşe Ersayın yapacak.

 

İSİM HENÜZ BELLİ DEĞİL

Format üzerinde son çalışmaların sürdüğü programın ismi ise henüz belli değil.

Sayan'ın program için çok heyecanlı olduğu, ekibiyle çok sıkı bir şekilde çalıştığı ve dekordan çalışanlara kadar her detayla yakından ilgilendiği söyleniyor.

 

DUDAK UÇUKLATAN ÜCRET

Sekiz yıl program yaptığı Kanal D’den ayrıldığı dönem ayda 500 bin lira aldığı konuşulan Sayan'ın 600 bin lira ücretle, sözleşmeye imza atarak eski yuvasına döndüğü konuşuluyor.[reklam]

ÇOK KAZANIYOR

Cengiz Semercioğlu'nun araştırmasına göre Seda Sayan, televizyonda en çok kazanan ünlüler sıralamasında zirveye oynuyor:

1- Acun Ilıcalı
2- Seda Sayan
3- Necati Şaşmaz
4- Mehmet Ali Erbil
5- Şansal Büyüka
6- Seyfi Dursunoğlu
7- İbrahim Tatlıses
8- Mehmet Ali Birand
9- Beyazıt Öztürk
10- Gülse Birsel
11- Reha Muhtar
12- Rıdvan Dilmen

 

 

ÜNLÜLER KOMŞU OLUYOR! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin