Şefkat Tepe'nin yeni sezon ilk fragmanı çok konuşulacak! [Video]

Müdavimlerinin heyecanla beklediği Şefkat Tepe dizisinin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Dizi yeni sezonda da aksiyon dolu sahnelerle ekranlara gelecek..

resim yok
29 Ağustos 2013 - 10:51
Magazin

Müdavimlerinin heyecanla beklediği Şefkat Tepe dizisinin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. Dizi yeni sezonda da aksiyon dolu sahnelerle ekranlara gelecek..

 

HEYECAN YENİDEN  BAŞLIYOR!

Şefkat Tepe dizisinin yeni sezon ilk fragmanı yayınlandı. İşte heyecan dolu sahneler...

Şefkat Tepe, Kurtlar Vadisi'nin tahtını sallayacak!

Samanyolu ekranlarında yayınlanan Şefkat Tepe dizisi yeni sezona yeni fragmanla merhaba dedi.

 

YENİ FRAGMANDA VERİLEN İPUÇLARI

Yeni fragmanda yeni bölümün ipuçları var. Suriye'nin kuzeyinde görevli bir askeri istihbarat görevlisinin komutanıyla yaşadığı son diyaloglar diziye damga vuracak.

Dizinin fragmanında 4 parçalı Kürdistan Devletinin kurulacağından bahsediliyor

Kurtlar Vadisi tadındaki dizide Suriye'nin kuzeyinde yaşananlar ve PKK'nın yeni stratejisinin ele alındığı dizi çok konuşulacağa benziyor.

 

KURTLAR VADİSİ'NİN TAHTINI SALLAYACAK

Çekim tekniği ve başarılı cast yapısıyla dikkatleri üzerine çeken Şefkat Tepe, Polat Alemdar'ı sollayacağa benziyor.

Samanyolu TV ekranlarında yayınlanan dizide, çoğu içeride ve masa başı diyaloglarla geçen Kurtlar Vadisi dizisinin tahtını sallayacak sahneler var.

Yeni fragmanda yeni bölümün ip uçları var. [reklam] Suriye'nin kuzeyinde görevli bir askeri istihbarat görevlisinin komutanıyla yaşadığı son diyaloglar diziye damga vuracak.

 

ŞEFKAT TEPE HAKKINDA

Serdar Komutan ve askerlerinin destansı hikayesi yeni sezon bölümleriyle devam ediyor.

Terörün çirkin yüzünün tüm şiddetiyle yaşandığı yıllarda, Güneydoğu halkı için huzurlu günler oldukça uzakta gibi görünmektedir.

Fakat kirli oyunlarıyla insanları kullanan terör örgütünün hesaba katmadığı bir şey vardır: Sungurlar Timi. Şefkat Tepe, heyecan ve aksiyon dolu sahneleriyle gerçek bir ekran fenomeni.

 

İŞTE YENİ SEZONUN İLK FRAGMANI

 

AKİL İNSANLAR'IN YAYINDAN KALDIRILMASINI TALEP ETTİĞİ DİZİLER HANGİLERİYDİ?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin