resim yok
26 Aralık 2012 - 00:00

 

Salı’nın görünmeyen kahramanı Seksenler
 
Salı gününün ratinglerine baktığımızda Öyle Bir geçer Zaman ki dizisinin zirveyi tekrar ele geçirdiğini görüyoruz. Fetih 1453 filminin final bölümü geçen haftaya göre kan kaybetmiş.
 
Benim İçin Üzülme ise şu anda yerinde sayıyor. Bu yeni başlayan bir dizi için aslında riskli bir durum. Bir şekilde hikayeleri ile tekrar ilgi çekici hale gelmeleri gerekiyor.
 
Aslında Salı dizileri içersinde gerçek başarının sahibi, TRT1′de yayınlanan Seksenler dizisi. TNS verilerinde yeri olmayan TRT1′in, en fazla izlenen dizisi Seksenler. Bunun yanında SBT verilerine göre de AB kategorisinde dün gece 1. sırada. Hal böyle olunca, Seksenler dizisi Salı gününün gerçek kahramanı ama gelin görün ki kayda giren rakamlar Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisinden yana…
 
Öte yandan Salı rekabeti benim için önümüzdeki hafta başlayacak. Uzun süredir tanıtımları dönen 20 Dakika dizisinin bu yarıştaki konumu tüm günü etkileyecek görünüyor. Dizi, ya gerçekten zirveye oynayacak, ya da bu sezonun bahtsızlığından nasiplenerek ekranda tutunamayacak. 1 Hafta ertelenerek ekrana gelecek olan 20 Dakika dizisinin izleyici profili hangi diziyi sekteye uğratabilir bunu 2 ocak çarşamba günü Tns verilerine baktığımızda anlayacağız.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin