Seksenler dizisinin yıldızı Hacı Ali Konuk deprem bölgesinden seslendi!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.4'lük deprem bir çok ilde hissedildi. Tiyatro Sanatçısı Hacı Ali Konuk depreme turne için gittiği Malatya Yeşilyurt'ta yakalandı. Konuk'un kaldığı otelin yanındaki bir bina deprem sonrası çöktü. Hacı Ali Konuk çöken binanın enkazının yanından yardım talebinde bulundu. Hacı Ali konuk kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

Gülcan Tarımoğlu
06 Şubat 2023 - 13:00
Magazin

Dün gece saatlerinde 10 ilde, 7 ve üstü şiddetlerde gerçekleşen depremler sonrası büyük kayıplar yaşanmaya devam ediyor. Çok sayıda kişinin ölümüne sebep olan deprem sonrası yıkılan binalarda, enkaz altında kalan vatandaşlar kurtarılmaya çalışıyor. Vatandaşların ve arama kurtarma ekiplerinin el birliğiyle mücadele ettikleri depremde ünlü isimlerden de yardımlar gecikmiyor.

23-02/06/haci-ali.png

Bu ünlülerden biri olan ünlü tiyatrocu Hacı Ali Konuk, Malatya'da yakalandığı deprem bölgesinden anbean görüntüleri canlı yayında paylaştı. CNN TÜRK'ün canlı yayınına bağlanan Konuk, depremde yıkılan bir binaya ait görüntüleri izleyicilerle paylaştı.

Ünlü tiyatrocu yıkılan binanın hemen yanından yayına bağlanarak son durumu anlattı. Tiyatrocu yaşanan büyük deprem için "Şu an da Yeşilyurt tarafındayız. 9 katlı bir bina yıkıldı. Yalnız sevindirici bir haber var. 7 saat sonra iki kişi kurtarıldı. 4.20 geçe biz depreme yakalandık. Otelde bir şey yok ama binalar çok kötü. Birkaç arkadaşımız enkaz altında. Etrafta yıkılan binalar var. Biz de yardım etmeye çalışıyoruz. İyi yapılmayan binalar yıkılmış. Aralarda yerin altında sesler geliyor. İnsanlar oralara yöneliyorlar. Öyle ki halk tabiriyle pestil olmuş binalar.." ifadelerini kullandı. Konuk, deprem bölgesine yardım talebinde bulunmayı da ihmal etmedi.

23-02/06/fivj4qrwyaysxvl.jpg

Hacı Ali Konuk kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin