'Seksenler Ramazan' ne zaman başlıyor?

'Seksenler Ramazan' ne zaman yayınlanacak?

resim yok
03 Temmuz 2014 - 09:42
Magazin

Seksenler dizisi müdavimlerinin merakla beklediği açıklama geldi.

 

Ramazan ayında da izleyicilere keyifli anlar yaşatmaya devam edecek olan TRT 1'in sevilen dönem komedisi 'Seksenler'in Ramazan ayı yayın tarihi ve saati belli oldu.

 

'Seksenler Ramazan' ne zaman yayınlanacak?

Yayın günü belli oldu…

 

İşte detaylar:

 

YEPYENİ ÖZEL BÖLÜMLER

Seksenler, Ramazan ayına özel yepyeni bölümleriyle ekranlara gelmeye hazırlanıyor!

Başrollerinde Rasim Öztekin, Özlem Türkad, Şoray Uzun, Yasemin Çonka ve İlker Ayrık gibi usta oyuncuların bulunduğu senaryosunu Murat Aras'ın yazdığı ve yönetmenlik koltuğunda Çocuklar Duymasın dizisinden de tanıdığımız Müfit Can Saçıntı'nın oturduğu dizi 'Seksenler' yepyeni bölümleriyle geliyor.

 

14 TEMMUZ'DAN İTİBAREN...

Seksenler, yeni bölümleriyle 14 Temmuz'dan itibaren Ramazan ayı boyunca hafta içi her gün 21:30'da TRT1'de sizlerle…​[reklam]

DİZİ HAKKINDA

Seksenleer dizisi Türkiye'nin 1980'lerin başından günümüze değin geçen 32 yıllık geçmişini ve değişimin hikayesidir. Klasik bir Türk ailesi üzerindeki etkilerini hedefleyen eğlenceli bir dönem sitcom’u olan dizide sosyal hayattaki değişimin, hayatımıza giren yeniliklerin bizleri nasıl etkilediğini gözler önüne sermektedir.

Dizi, bizleree kaybettiğimiz insani değerleri yeni nesillere tekrar kazandırmak amacıyla geçmişe yapılmış eğlenceli bir yolculuk.

Bir çocuk sobayı, merdaneli makineyi, pul yapıştırıp yolladığımız mektupları, anket defterlerini, siyah önlükleri, kolalı yakaları, sokaklarda koşturarak sürdüğümüz telli arabaları, misket dolu torbaları ilk defa bu dizide görebiliyor.

Dizi için yapılan dekorun, kullanılacak kostüm ve aksesuarların tam olarak o yılları yansıtması için uzun ve titiz çalışmalar yapıldı. Okunan gazetelerden, odun yakarak su ısıttığımız banyo kazanına, giydiğimiz şetland kazaklardan çaya giderken bigudilerle şekillendirilen saçlara, duvarlara yazılan siyasi yazılardan, kızaklı teybi sökülerek kapının önüne park edilen Murat 131'e kadar dönemin ruhunu yansıtan her ayrıntı tek tek düşünüldü. Bu dizi için Türkiye'de ilk defa gerçeğinden ayırt edilemeyecek özel bir sokak dekoru yapıldı.

 

 

SEKSENLER'İN YILDIZI VURAL ÇELİK TABURCU EDİLDİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin