Seksenler'in Tamer'i hangi oyuncunun hayranı çıktı?

''Rol kapmak için önce model oldum!''

resim yok
22 Temmuz 2014 - 14:27
Magazin

''Rol kapmak için önce model oldum!''

Best Model 2009 yarışmasının üçüncüsü Alper Aslanoğlu, ''Dizilere baktığımda, neredeyse bütün oyuncuların Best Model olduğunu fark ettim ve sırf bu nedenle yarışmaya başvurdum'' diyor.


Best Model of Turkey 2009 yarışmasında üçüncü seçilerek adını duyuran Alper Aslanoğlu, İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü mezunu.

Oyunculukla küçük yaşta tanıştığını söyleyen Aslanoğlu, şöyle konuştu:

 

''HAREKETE GEÇTİM''

''Ortaokul-lise yıllarımda okul tiyatrolarında yer aldım; Altan Erbulak Tiyatrosu'nun sahneye koyduğu oyunlarda oynadım.

Ailemin baskısıyla mühendislik fakültesine girince hayallerimden uzak kaldım. Okul bitince çocukluk hayalimi gerçekleştirmek için harekete geçtim.''

 

''DİZİLERİ İNCELEDİM''

Aslanoğlu, modellik yarışmasına da oyunculuk yapabilmek için katıldığını ekliyor:[reklam]

''Dizilere baktığımda, neredeyse bütün başrol oyuncularının 'Best Model' olduğunu fark ettim ve sırf bu nedenle yarışmaya başvurdum. Yani modellik, oyunculuk için bir geçiş noktasıydı benim için.''

 

''KENAN ABİ İLE BENZİYORUZ''

'Seksenler' dizisindeki 'Tamer' karakteriyle yıldızı parlayan Aslanoğlu, ''Oyunculukta başarılı olmuş modeller arasında en çok kimi beğeniyorsunuz?'' sorusunu ise şöyle yanıtlıyor:

''Kenan İmirzalıoğlu'nu... Benzer yönlerimiz olmasından dolayı Kenan Abi'yi seviyor olabilirim, fakat kendime örnek aldığım biri yok. Ben kendi çizdiğim yolda yürüyorum.''

 

 

YILIN AŞK BOMBASINI KENAN İMİRZALIOĞLU PATLATTI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin