Selda Alkor: Dizilerden teklif gelmiyor!

Ceyda Düvenci'nin "Bambaşka Sohbetler" programına bu hafta Selda Alkor konuk oldu!

Gülcan Tarımoğlu
20 Eylül 2022 - 14:54
Magazin

Ceyda Düvenci, NTV ekranlarında yayınlanan Bambaşka Sohbetler'inde 19 Eylül Pazartesi günü Türk Sinemasının efsane isimlerinden Selda Alkor'u konuk etti.  Ceyda Düvenci ve Selda Alkor Böyle mi olacaktı adlı diziyle yıllar önce başlayan dostluklarını NTV ekranlarındaki sohbetlerine yansıttılar. 

DİZİLERDEN TEKLİF GELMİYOR

Türk Sineması'nın usta oyuncusu Selda Alkor, "Benim gerçek oyunculuğum dizilerle ortaya çıktı, ama şimdi dizilerden teklif gelmiyor. Dizi yapmak istediğimi her yerde söylüyorum ama, kısa film teklifleri geliyor. Ben buradayım Selda Alkor olarak. Kendileri bilirler" derken, genç kuşaktan İbrahim Çelikkol ve Birce Akalay'ı beğendiğini sözlerine ekledi. Alkor; "İbrahim Çelikkol, Birce Akalay'ı beğeniyorum, Burcu Biricik çok iyi bir oyuncu, Pınar Deniz'i de beğeniyorum son zamanlarda; oyunculğunu Yargı'da gösterdi" dedi. 

ANNEMİ 15 YAŞINDA BABAMI 12 YAŞINDA KAYBETTİM

ARTIK BENİM KANIMDAN KİMSE KALMADI 

Selda Alkor, hiç bilinmeyen duygusal aile hikayesini de Ceyda Düvenci'ye anlattı. Selda Alkor, babasını 12, annesini ise 15 yaşındayken kaybetmiş; Alkor "Artık benim kanımdan kimse hayatta değil, sadece ben kaldım" dedi. 

Yapımcılığını BBO Yapım  Şafak Bakkalbaşıoğlu ve Mahperi Altun Uçar’ın  üstlendiği Bambaşka Sohbetler, hafta içi her gün NTV ekranlarında 19:00’da ekrana geliyor.  

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin