Selen Görgüzel Alkan'ın O Hayat Benim dizisinden sonraki projesi belli oldu. Selen Görgüzel Alkan kimdir?

Hamdi Alkan'ın eşi güzel oyuncu Selen Görgüzel Alkan'ın O Hayat Benim dizisinden sonraki projesi belli oldu. Yerli Jennifer Lopez olarak anılan güzelin yeni projesinin ne?

Berfu Gürle
21 Aralık 2017 - 14:41
Magazin

Geçtiğimiz günlerde Zorlu Avm'de muhabirlerin objektiflerine takılan Selen Görgüzel Alkan soruları yanıtladı. Selen Görgüzel Alkan'ın O Hayat Benim dizisinden sonraki projesi belli oldu. Yerli Jennifer Lopez olarak anılan ve kusursuz fiziğiyle gündeme gelen Selen Görgüzel Alkan'ın yeni projesi nedir?

17-12/21/selen-gorguzel-alkan.jpeg

FOX'ta yayınlanan O Hayat Benim dizisinde Cevriye karakterine can veren güzel oyuncu Selen Görgüzel Alkan yeni bir proje hazırlığında. Son projesinden bu yana ekranlarda görünmeyen Alkan, sevenlerine güzel haberi verdi. Yeni yılda ekranda olacağını söyleyen Selen Görgüzel, “Bir ay sonra çekimlere başlayacağız. Yakında reklam ve tanıtımları görürsünüz” diyerek sevenlerine yeni projesini müjdeledi.

Selen Görgüzel Alkan kimdir?

17-12/21/selen-gorguzel-alkan-kimdir-1513856251.jpg

9 Şubat 1979 tarihinde İstanbul'da doğdu. Set ekibinde part time çalışarak iletişim alanına giriş yapan Görgüzel daha sonra bulunduğu öğrenci topluluğunda sunucu olarak yer almış ve kamera önü hayatına geçiş yapmıştır. Ardından tiyatroya merak salan Görgüzel, Mahallenin Muhtarları, Avrupa Yakası, Belalı Baldız, Emanet, Deli Duran, Oğlum İçin, Tılsım Adası, Pars Narkoterör, Ağlamak Yok, Doktorlar, Kurtlar Vadisi gibi projelerde oyuncu olarak yer aldı. "Renklerde Kaybolan Hayat", "Mıhlıçay Aşıkları" gibi filmlerde yer alan oyuncunun ayrıca birde "Çocuk Kadınım" adlı maksi single çalışmasıda yer alıyor. Güzel oyuncu 2014 yılında yönetmen ve oyuncu Hamdi Alkan ile hayatını birleştirmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin