Selen Soyder 'Reaksiyon'u ve Tolgahan Sayışman'ı anlattı!

Selen Soyder'den özel açıklamalar…

resim yok
14 Eylül 2014 - 10:25
Röportaj

''Tolgahan'ın öpüşme sahnelerini izlerken...''

Selen Soyder'den özel açıklamalar…


Üç yıldır meslektaşı Tolgahan Sayışman'la birlikte olan Selen Soyder, sevgilisinin öpüşme sahnelerini olgunlukla karşıladığını söylüyor.

''Bir şey satıyoruz, inandırıcı olmak zorundayız'' diyen Soyder, ekliyor: ''Birbirimizi sette tanıdık, bankada değil… Tolga başka bir kızla öpüşüyor diye üzülme özgürlüğüm yok.'' Soyder'in yeni dizisi 'Reaksiyon', Pazartesi akşamı Star'da başlıyor.

 

SET AŞKLARINA ŞAŞIRMIYORUM

'Reaksiyon'la ekrana dönen Selen Soyder, yeni dizisini ve Tolgahan Sayışman'la ilişkisinde bilinmeyenleri anlattı. Oyunculuğun sağlam bir sinir sistemi istediğini söyleyen Soyder'e göre, set aşkları çok normal

'Reaksiyon' oldukça iddialı gözüküyor. Ekrana iyi bir dönüş yaptığınızı düşünüyor musunuz?

Evet bu, avangart ve cesur bir proje. Değişik, denenmemiş bir iş… Bahadır Özdener, Cüneyt Aysan, Başar Başaran, Emre Özgür ve Ozan Aksungur 'Kurtlar Vadisi'nden ayrıldı diye, benzer bir iş olacak zannediyorlar ama alakası yok. Anlattığı şey, mesajı çok farklı… Ben başta senaryoyu okudum ve 'Yapmayacağım' dedim. 'Lale Devri', dört sene devam etti, o yüzden bu sezon bir şey yapmayı düşünmüyordum.

Ne oldu da projeye 'Tamam' dediniz…

Bahadır beni ikna etti… 'Lale Devri'ndeki kadar yoğun olmayacağım. Bu işte 25'e yakın karakter var ve hiçbiri önemsiz değil.

İşin iddiası sizde tedirginlik yaratıyor mu?

''Şu oyuncuları koy, kesin tutar'' diye bir şey kalmadı. Kumar oynuyorsun dizi yaparken… Yapımcı da, kanal da, oyuncu da…

Dört sene boyunca gözü yaşlı 'Toprak'ı oynadınız. Seyirci yeni karakterinizi yadırgar mı sizce?

'Toprak'ın 136 bölüm içinde çok fazla kırılma noktası olmadı. Evet, yine kötü bir kadını, ters köşe bir karakteri oynamıyorum ama daha değişik. Hoşlarına gidecektir diye düşünüyorum. Bir doktoru canlandırıyorum, adı 'Zeynep'. Oğuz'un (İbrahim Çelikkol) gençlik aşkı ama bir şekilde bağlantıları kopmuş.

 

OYUNCULUK İÇİN ÇOK ÇABALADIM

İnsanlar hep bir kapı açılır diye güzellik yarışmasına girer ama siz oyunculuk için çok çabalamışsınız… Güzellik işinize yaramadı mı?

Benim çocukluk hayalimdi güzellik yarışmasına girmek. O dönem oyunculuk yapmayı reddettim ve İzmir'e döndüm. 22-23 yaşında, tekrar İstanbul'a gelip, yarışmadan kazandığım eve taşındım. Para kazanmak düşüncesiyle de dizi görüşmelerine gidiyordum ama uzun bir süre sonuç alamadım. Sağolsun Şükrü Avşar bir şans verdi ve ilk işim 136 bölüm devam etti. Bu, çok az oyuncunun başına gelen bir şey…[reklam]

Oyunculuk dışarıdan bakılınca çok pembe bir dünya gibi görünüyor. Siz nasıl anlatırsınız?

Mesela sizin izlediğiniz üç dakikalık bir sahne için benim 7-8 defa oyunum kesiliyor. Birazcık kukla gibisin… Tiyatroda oynuyorsun, geçiyorsun ama dizide aynı oyunu defalarca tekrarlıyorsun. Meşakkatli bir iş, o yüzden sağlam bir sinir sistemi gerekiyor. Görüyorum, herkes oyuncu olmak istiyor. Zannediyorlar ki, popülersin, iyi para kazanıyorsun… Halbuki hayatından, kendinden yediğin kısmı çok fazla.

 

OYNAMAKTAN BAŞKA  ŞEYE VAKiT KALMIYOR

''Set aşklarına şaşırmıyorum çünkü  hiçbir şeye vaktin olmuyor, değil ki sosyalleşeceksin, biriyle tanışacaksın… Sadece bu sektörle de ilgili değil, aynı yerde çalışan birçok insan birlikte olabiliyor.''

 

BiRBiRiMiZİ KISITLAMAYIZ

Son dönemde bir evlilik furyası var. Siz düşünüyor musunuz?

Çocuğum olacağı zaman evlenirim. Henüz kendi yolculuğumu yaşıyorum ama bir aile kurmak isterim.

Tolgahan Sayışman'la üç yıldır birliktesiniz. Oyuncu bir çiftin birlikteliği zor mu? Birbirinizi kısıtlar mısınız?

İki oyuncunun birlikteliği kolay değil ama bu işlerle alakası olmayan biriyle olmak da zor. Çünkü seni anlamayabilir. Biz birbirimize saygı duymaya çalışıyoruz, ilişkimizi zedelememek için. Mesela ''Sevişme, öpüşme sahnesi çekmiyorum'' diyemezsin çünkü normalde erkek arkadaşınla ya da kocanla öpüşmüyor musun? Bir şey satıyoruz ve inandırıcı olmak zorundayız.

Birbirinizin öpüşme sahnelerini izliyor musunuz?

Tolga bir filmde başkasıyla öpüştü ama ben o sahneye 'Sedat ve Eleni'nin öpüşme sahnesi diye baktım. Tolga başka bir kızla öpüşüyor diye düşünmedim. Düşünme özgürlüğüm yok, onun da! Biz birbirimizi  sette tanıdık zaten.

 

 

'REAKSİYON' DİZİSİNİN SETİNDE OLAY ÇIKTI!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin