Selin Ciğerci: "Yeri gelecek konuşacağım!"

Selin Ciğerci, Konya'ya açtığı güzellik şubesiyle halktan büyük tepki aldı! Peki Selin Ciğerci o olay hakkında ne açıklama yaptı? Selin Ciğerci kimdir? Selin Ciğerci neden protesto edildi? Selin Ciğerci Konya şubesini kapattı mı? Selin Ciğerci Konya'ya mı taşındı?

Pınar Alçiçek
14 Mart 2023 - 10:43
Magazin

DENİZ AKKAYA, SÖYLEMEZSEM OLMAZ PROGRAMINA BAĞLANARAK: “SELİN CİĞERCİ’NİN BU YAPTIĞI HAREKET PROVAKASYON!” DEMİŞTİ

Yapımcılığını Bilal Özbilge’nin üstlendiği, Bilal Özcan ve Bircan Bali’nin sunumuyla ekranlara gelen Söylemezsem Olmaz Gündem, konuşulması gereken her şeyi gündeme getirmeye devam ediyor. Konya’da açacağı güzellik merkezinin açılışına giden Selin Ciğerci, Konya halkı tarafından “Konya’dan defol” denilerek tekbirlerle protesto edildi. Bu konu ile ilgili Deniz Akkaya, Söylemezsem Olmaz programına bağlanarak konuşmuştu.

23-03/13/336052515_532858102300624_962812814775013886_n.jpg

Deniz Akkaya “Benim anneannem namazını kılardı, dedem de alkolünü içerdi. Ben medeniyeti anlatmaya çalışmak yerine, bu yapılan hareketi kışkırtma olarak görüyorum. Konya muhafazakârlığıyla ortada olan bir şehir.

Gökhan Çıra Konyalılar şerefsiz diyemez. Kimse kimseyi kendine benzetmeye çalışmasın. Bu geçişler yapılsın ülkemizde ama şuan zamanı mı? Gerek var mı? Şöyle bir ortamda insanların damarına ben basmış olabilirim diye düşünmez mi insan? Herkes kendisinin fıtratını bilir. Ben ısrarla gidip Fatih belediyesinden tanıdığım var, bar açacağım diye tuttursam olur mu hiç? Bu insanlar gelme diye boykot yapmış. Bunu bile bile oraya gidiyor.

Böyle bir ticaret yapacaksan aklına gelen ilk şehir Konya olamaz. Zaten insanlar gergin böyle bir şey yaparsan sonucuna katlanırsın. Beklenen bir şey bu niye kendi bu kadar şaşırdı ben anlamadım. Başka bir annenin rahminden çocuk almak, çocuk pazarlamaktır. Gidip de Konya'da bu niye oldu diye nasıl şaşırıyorlar. Toplumda herkes kendi fıtratın oluşturmaya çalışması çok normal.” Demişti.

23-03/13/2023-03-13-32-1678701442.png

Konuyu yorumlayan Bircan Bali "Cinsiyetsiz toplum yaygınlaştırılıyor deniliyor. Sırf bu yüzden Selin Ciğerciye mi fatura kesilsin? Ülkemizde İlk cinsiyet değiştiren kişi o değil, tek insan da o değil. Sırf ünlü diye mi? Ben özgürlükten yanayım.” ifadelerini kullanmıştı.

23-03/13/selin-cigerci-ye-saldiri-girisimi-tekbirlerle-konya-dan-defol-slogani-attilar-1136999-5.jpg

Konuyu yorumlayan Bilal Özcan "Ben Selin Ciğerci’nin cinsiyet değiştirmesini uygun bulmuyorum. Bu kavga görüntüleri hiç istemediğimiz görüntüler, hoş değil. Yargı sahibi Allah'tır. İnsanları yargılamak bize düşmez. Ülkenin her toprağına gidip ticaret yapabiliriz.

Orada ki insanlarımızın hassasiyetini çok iyi anlıyorum ama şu acılı günleri yaşadığımız dönemde tepkilerini kendi içlerinde yaşasalar, sokağa dökmeseler daha iyi. Selin Ciğerci toplumu germeyeceksin.

23-03/13/selin-cigercinin-konyada-guzellik-merkezi-acmasi-protesto-edildi-froejavq-1024x576.jpg

Gazetecilere televizyonculara hangi yollarla çocuk sahibi olacağını anlatan biri, o süreçte topluma yaşattıkları var. Türkiye'de yasak olan bir davranış toplumu gerer. Bu devlet sana pembe nüfus cüzdanı vermiş. Tamam, sen Allah'ın sana verdiği duyguları frenleyemiyorsun ama sen gencecik çocukların da seni örnek almasına sebep olmamalısın.” 

CİĞERCİ AÇIKLAMA YAPTI!

"Benden ne beklediğinizi çok iyi biliyorum ama iyi olup daha güçlü bir şekilde dik durmaya çalışıyorum. Her zaman yaşadığım şeyler gibi hayatımda, hepimizin sınavları oluyor geçiyor. Biraz gözlerim şiş dünden itibaren ama tabii yeri gelecek konuşacağım hiç merak etmeyin onunla alakalı. Benim tek derdim istihdam sağlamak."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin