Selma Ergeç artık ağlamak istemiyor!

Selma Ergeç: ''Ağlamamak için yönetmenle pazarlık yaptım''

resim yok
21 Aralık 2013 - 10:25
Magazin

Selma Ergeç: ''Ağlamamak için yönetmenle pazarlık yaptım.''

Hafızalara kazınan Hatice Sultan rolünde gözünde yaş eksik olmayan Selma Ergeç, yeni filminde ''Artık ağlamak istemiyorum'' diyerek yönetmenle pazarlık yaptığını açıkladı.

Oyuncu olmak için tıp eğitimini yarım bırakan Selma Ergeç, uzun süre dram ağırlıklı rollerde oynamak istemediğini söyledi.

 

'Ses' isimli sinema filmindeki rolüyle 16. Sadri Alışık Ödülleri'nde 'En İyi Kadın Oyuncu' ödülüne layık görülen Ergeç, yeni filmi 'Senin Hikayen'deki ağlama sahnelerinin değiştirilmesi için yönetmenle sıkı bir pazarlık yaptığını belirtti.

 

Filmde, kariyeri ile anne olmak arasında kalan bir kadını canlandıran Ergeç, ''Dram sahneleri çekmekten çok yoruldum'' dedi.

 

''FARKLI ROLLER İSTİYORUM''

Bun­dan son­ra fark­lı rol­ler­de oy­na­mak is­te­di­ği­ni be­lir­ten Er­geç;

 

''Ay­nı tarz rol­ler­den sı­kıl­dım. Yö­net­me­nim Tol­ga Ör­nek 'Se­nin Hi­ka­ye­n' fil­mi­ni tek­lif et­ti­ğin­de se­nar­yo­da­ki dram sah­ne­le­ri dik­ka­ti­mi çek­ti.

 

Bu yüz­den Tol­ga’ya ar­tık ağ­la­ma­ya­yım dedim. Ağ­la­ma ola­yı ar­tık ba­na faz­la ge­li­yo­r'' di­ye ko­nuş­tu.

 

ERGEÇ'İN KARİYERİ

Selma Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Almanya'nın Ruhr Bölgesi'nin Hamm-Bockum-Hövel şehrinde dünyaya geldi. Babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşireydi.[reklam]

Best Model of Turkey (Türkiye'nin En İyi Mankeni) adlı yarışmada da derecesi olan tescilli bir profesyonel model Emre Altuğ'un "Gidecek Yerim Mi Var? şarkısının video klibinde oynadı.

 

Selma, oyunculuğa 'Böyle mi Olacaktı' ile başladı ardından 'Yarım Elma, Şöhret, Körfez Ateşi, Hırçın Kız' gibi dizilerde rol aldı.

 

Asi adlı dizide Defne karakterini canlandırmıştır. Bu dizi ile birlikte hayran kazanmaya başlamıştır. Ayrıca Beko, Elidor reklam filmlerinde oynamışlığı vardır.

 

Sis ve Gece filminde Uğur Polat Ses filminde Mehmet Günsür ile başrol paylaştı. Halide Edip Adıvar romanından uyarlanan Kalp Ağrısı dizisinde Azize karakterini, Muhteşem Yüzyıl adlı dizide 3 sezon boyunca Hatice Sultan''ı canlandırmıştır.

 

 

SAADET AKSOY DERT YANDI! İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin