Selma Ergeç'in annelik heyecanı!

Çocuk sahibi olmanın hayalini kuruyorlar!

resim yok
26 Ağustos 2013 - 11:28
Magazin

Çocuk sahibi olmanın hayalini kuruyorlar!

 

YENİ PROJE YOLDA

Muhteşem Yüzyıl'ın Hatice Sultan'ı Selma Ergeç, Tolga Örnek'in yeni sinema filminde Timuçin Esen'le çocuk sahibi olma hayali kuran bir çifti oynuyorlar.

 

SIRADA SİNEMA VAR

İki yıldır Muhteşem Yüzyıl'dan başka bir projede yer almayan oyuncu ilk adımını sinemaya attı.

 

ÇEKİMLER SÜRÜYOR

Yapımını TAFF Pictures'ın , yönetmenliğini ve senaristliğini Devrim Arabaları, Kaybedenler Kulübü ve Labirent gibi başarılı filmlerin yönetmeni Tolga Örnek'in yaptığı 'Bizim Hikayemiz' filminin çekimleri devam ediyor.

 

HİKAYESİ

Başrollerini Timuçin Esen, Selma Ergeç ve Nevra Serezli'nin paylaştığı film, 7 yıldır süren evliliklerinde çocuk sahibi olma aşamasına gelen çiftin başından geçen komik ve duygusal hikayeyi anlatıyor.

 

KİMLER VAR?

Çekimleri devam eden ve aralık ayında tüm sinemalarda gösterime girecek olan ‘'Bizim Hikayemiz'' filminde Timuçin Esen ve Selma Ergeç ile birlikte çiftin annesi-kayınvalidesi rolünde Nevra Serezli, babası-kayınpederi rolünde ise Sait Genay yer alıyor.

 

ERGEÇ'İN KARİYERİ

Ergeç, 1978 yılında Türk bir baba ve Alman bir annenin ilk çocuğu olarak Almanya'nın Ruhr Bölgesi'nin Hamm-Bockum-Hövel şehrinde dünyaya geldi. Babası Adanalı Türk bir doktor, annesi ise Alman bir hemşireydi.

 

Best Model of Turkey (Türkiye'nin En İyi Mankeni) adlı yarışmada da derecesi olan tescilli bir profesyonel model Emre Altuğ'un "Gidecek Yerim Mi Var? şarkısının video klibinde oynadı. [reklam] Selma, oyunculuğa Böyle mi Olacaktı ile başladı ardından Yarım Elma Şöhret Körfez Ateşi Hırçın Kız gibi dizilerde rol aldı Asi adlı dizide Defne karakterini canlandırmıştır bu dizi ile birlikte hayran kazanmaya başlamıştır. ayrıca Beko Elidor reklam filmlerinde oynamışlığı vardır. Sis ve Gece filminde Uğur Polat Ses filminde Mehmet Günsür ile başrol paylaştı.

 

Halide Edip Adıvar romanından uyarlanan Kalp Ağrısı dizisinde Azize karakterini, Muhteşem Yüzyıl adlı dizide 3 sezon boyunca Hatice Sultan'ı canlandırmıştır.

 

ÖZELLİKLERİ

Göz, saç: Kahverengi

Boy: 1.78

Göğüs: 85

Ayakkabı: 39

Size: 36

Bel:60

Kalça: 90

 

 

ERGEÇ VE ORLANDO BLOOM BULUŞMASI! DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin