resim yok
16 Mart 2012 - 00:00

 

Galatasaray Üniversitesi İşletme Kulübü’nün ‘Yılın Enleri’ gecesinde Kıvanç Tatlıtuğ fırtınası esti. Gençlerin adeta ablukaya aldığı oyuncu, ödül için çıktığı sahnede ayakta alkışlandı
Bu yıl altıncı kez dağıtılan ‘Yılın Enleri Ödülleri’, önceki akşam Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Oditoryumu’nda sahiplerini buldu.
 
- Geceye damgasını vuran isim, ‘En İyi Erkek Oyuncu’ ödülünün yanına ‘Kuzey Güney’le ‘En İyi Dizi’ ödülünü de ekleyen Kıvanç Tatlıtuğ oldu.
 
- Sahneye çıktığında kalabalığa karşı konuşamadığını ve titrediğini söyleyen Tatlıtuğ, sempatik ve utangaç tavırlarıyla büyük alkış aldı.
 
- ’En İyi Kadın Pop Şarkıcısı’ ödülüne layık görülen Hadise’yse, şıklığıyla göz doldurdu.
 
Galatasaray Üniversitesi İşletme Kulübü tarafından bu yıl 6’ncısı düzenlenen ‘Yılın Enleri’ ödülleri önceki akşam Galatasaray Üniversitesi Aydın Doğan Oditoryumu’nda yapıldı. Kıvanç Tatlıtuğ, Rıza Kocaoğlu, İvana Sert, Bennu Yıldırımlar, Mete Horozoğlu, Hayko Cepkin, Hadise, Zülfü Livaneli, Güneri Cıvaoğlu ve Murat Boz gibi isimlerin katıldığı gece oldukça renkli geçti. ‘En İyi Erkek Pop Sanatçısı’ seçilen Murat Boz, “Kenan Doğulu ve Tarkan gibi isimlerin arasında birinci seçilmek beni daha da havalara soktu” dedi. Beren Saat’in ‘En İyi Kadın Oyuncu’ ödülünü Meryem Uzerli’ye kaptırdığı törende, ‘En İyi Moda Tasarımcısı’ ödülünü İvana Sert aldı.2011 yılının EN’leri- En İyi Dizi-Sinema Kadın Oyuncu: Meryem Uzerli- En İyi Dizi-Sinema Erkek Oyuncu: Kıvanç Tatlıtuğ- En İyi Tiyatro Kadın Oyuncu: Bennu Yıldırımlar- En İyi Tiyatro Erkek Oyuncu: Mete Horozoğlu- En İyi Dizi: Kuzey Güney- En İyi Kadın-Erkek Rock: Hayko Cepkin- En İyi Grup: Model- En İyi Kadın Pop: Hadise- En İyi Erkek Pop: Murat Boz
MESUT YILMAZ

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin