resim yok
10 Mayıs 2012 - 00:00

Manken-oyuncu Leyla Göksun, yedi ay önce evlendiği yönetmen eşi Cemal Alpan’a “Uzun süredir karı-koca ilişkimiz yok” diyerek boşanma davası açmıştı. Çiftin evliliği önceki gün İstanbul Aile Mahkemesi’nde görülen duruşmayla, tek celsede sona erdi.

 
Davaya Leyla Göksun adına katılan avukat, her iki tarafın da başka birileriyle ilişkisi olduğunu söyleyerek, tarafların barışma ihtimalinin olmadığını belirtti. Duruşmada tanık olarak dinlenen Cemal Alpan’ın kardeşi Cem Alpan ise “Abimin ilk karısından olan oğlu Sarp, çiftin boşanmasına sebeptir. Yengem, abimin çocuğu nedeniyle eski karısı Sibel’le görüşmesine dayanamıyordu. Sürekli ‘Sen erkek değilsin, kuvvetli değilsin, güçlü değilsin, ilk eşin ne derse onu yapıyorsun, Sen Sibel’in maşasısın’ diyerek hakaret ediyordu. Bu kavgaların birçoğuna bizzat ben ve karım şahit olduk” diyerek şahitlik yaptı. Mahkeme, çifti, evlilik birliğinin temelden sarsılması gerekçesiyle boşadı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin