resim yok
22 Şubat 2011 - 00:00

Eyyvah Eyvah serisindeki rol arkadaşı Özge Borak ile yaşadığı aşk belgelenen Ata Demirer ile ilgili ilginç bir iddia gündeme geldi.

‘Neden ben yokum?’

Ata Demirer’in Özge Borak’ın eski kocası Bülent Şakrak’ı 2009 yılında çekilen Eyyvah Eyvah'ta oynattığı, 2. filmin hazırlıkları sırasında Özge Borak ile yakınlaşmaya başladığı için de Bülent Şakrak’a Eyyvah Eyvah 2'de bilerek rol yazmadığı iddia edildi. Ata Demirer serinin 26 Şubat'ta gösterime giren ilk filmi Eyyvah Eyvah'ta Bülent Şakrak’a Demet Akbağ’ın menajeri Metin karakterini vermişti. İddiaya göre Bülent Şakrak 2. filmin senaryosunu okuduğunda Ata Demirer’in kendine rol yazmadığını, sadece karısını oynatacağını görünce “Neden ben yokum?” diye sordu. Ata Demirer de “Ben senin rolünü yazmayı unuttum, o yüzden yok” dedi. Bülent Şakrak’ın “Olsun sonradan eklersin?” şeklindeki önerisi üzerine de Ata Demirer “Olmaz, filmin hikayesinin bütünlüğü bozulur” cevabını verdi.

Öte yandan eski karısı Özge Borak’ın Ata Demirer ile ilişkisi ile ilgili “Biz evli iken benim bildiğim böyle bir ilişki yoktu, sonradan başlamıştır. Biz boşandık, Özge artık özgür bir kadın, istediğini yaşayabilir” yorumunu yapan Bülent Şakrak’ın da yeni bir ilişkiye başladığı öğrenildi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin