Şensoy kardeşler DJ'lik yapıp eğlendirecek!

Derya ve Ferhan Şensoy, Roxy'de DJ setinin başına geçip konukları doyasıya eğlendirecek.

resim yok
13 Kasım 2013 - 09:18
Magazin

Derya ve Ferhan Şensoy, Roxy'de DJ setinin başına geçip konukları doyasıya eğlendirecek.

 

ROXY'DE

Ferhan Şensoy'un kızları Derya ve Ferhan; ünlü isimleri DJ setinin başında hayranlarıyla buluşturan Roxy'nin Gold'N Rock isimli etkinliğine katılacak.

 

22 KASIM'DA

Yıllardır sevdikleri şarkıları evde birlikte dinleyip dans ederek büyüyen Ferhan ve Derya Şensoy, 22 Kasım'da Roxy'de DJ setinin başına geçecek.

İki kardeş, sevdikleri şarkılarla konukları eğlendirecek.

 

DAHA ÖNCEDEN...

Gold'N Rock'ta bugüne kadar Harun Tekin ile Koray Candemir, Mehmet Günsür ile Nejat İşler, Aylin Aslım ile Hayko Cepkin, Selma Ergeç ile Burcu Kutluk ve Gonca Vuslateri ile Keremcem performans sergilemişti.

 

DERYA ŞENSOY KİMDİR?

Ferhan Şensoy ve Derya Baykal'ın 1990 doğumlu kızıdır. Derya Şensoy, Üsküdar Amerikan Lisesi'nden mezun olmuştur. Lise eğitiminden sonra New York'ta Parsons The New School for Design'da illustrasyon eğitimi almıştır.

Bu süreçte illustrasyon eğitiminin yanı sıra oyuncak tasarımı ve obje tasarımı üzerine de dersler aldı. Küçüklüğünden beri vazgeçemediği oyuncak takıntısını hep ilgi duyduğu takı tasarımıyla birleştirdi. Arkadaşlarının ve yakın çevresinin de desteğiyle, içindeki hiç büyümeyen çocuğu tasarımcı kimliğiyle birleştiren Derya Şensoy, "Deryasal Takıntılar" adını verdiği koleksiyonuyla eğlenceli ve çocuksu kişiliğini takılarına yansıttı.[reklam]

Tasarlamış olduğu bu takıları Lidyana.com sitesinde yayınlamaktadır.

 

FERHAN ŞENSOY KİMDİR?

Müjgan Ferhan Şensoy, Şensoy ailesinin büyük kızıdır. Ferhan Şensoy ve Derya Baykal’ın büyük kızları olarak 1989 yılında dünyaya gelen Müjgan Ferhan Şensoy’un eğitim durumu lisans seviyesindedir ve 2011 Yılında New York, Tisch School of Arts’ten mezun oldu.

 

Müjgan ismini babaannesinden almıştır. Doksanlı yıllarda ailecek çektikleri reklamlarda ve 2002 yılında yine ailecek oynadıkları Sahibinden Satılık Birinci El Orta Oyunu adlı gösteride yer almıştır.

 

 

GÜL DÜRÜST'TEN İNCİLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin