Serçe Sarayı'na sürpriz oyuncu

Star Tv'nin sevilen dizisi Serçe Sarayı'nın kadrosuna İsmail Demirci dahil oluyor

resim yok
25 Mart 2015 - 14:05
Magazin

Star TV'nin başrollerini Songül Öden, Mert Fırat ve Alican paylaştığı yönetmenliğini de Mesude Erarslan Tekin'in üstlendiği 'Serçe Sarayı' dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı. Serçe'nin öldü sanılan kocası “Ramazan” rolü ile bu haftadan itibaren dizinin kadrosuna dahil oldu. İsmail Demirci yeni sezonda Star TV'de yayınlanmaya başlayan ancak 13. bölümüyle ekrana veda eden Reaksiyon dizisinde başrol oynuyordu.

 

 

 

SERÇE SARAYI 4.BÖLÜM ÖZETİ

Kadir 15 yıl sonra yeniden kavuştuğu büyük aşkı Serçe'ye 15 yıldır sakladığı yüzükle evlilik teklif eder. Ancak Serçe'nin tek düşüncesi, kaybetmek üzere olduğu evidir. Kadir, Serçe'ye yardım edebilir ama bunun karşılığında Serçe'den vazgeçmek ve mahalleden ayrılmak zorundadır. Serçe'ye aşık iki adam, Kadir ve Ali Rıza arasında büyük bir kavga patlak verir. Ali Rıza, Serçe'nin evini alarak onu bu borçtan kurtarmayı planlarken, işler iyice karışır. Üstelik şimdi Serçe'nin baş etmesi gereken çok daha büyük bir sorun vardır: Öldü sanılan Ramazan yaşamakta ve tekrar Serçe'nin hayatına girmek için haince plan yapmaktadır. Serçe'nin Kadir'i bir başka kadınla görmesi ise olayları artık geri dönüşü olmayan bir noktaya getirir..

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin