resim yok
10 Haziran 2014 - 09:22
Magazin

''Depresyondan 'Yan'la kurtuldum...''

 Ünlü şarkıcı Seren Serengil, beş yıl önce bebeğini kaybettiğinde ve ardından eşinden ayrıldığında büyük bir bunalıma girdiğini, o günlerde Ajda Pekkan'ın 'Yan' şarkısıyla motive olduğunu söyledi.


'İpek Tuzcuoğlu ile Yüzleşme' adlı programa katılan şarkıcı Seren Serengil, hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı.

* 2009'da eşimden (Musa Aytun) ayrıldığım zaman, çocuğumu kaybedeli altı ay bile olmamıştı.

Üç hamilelik, eşimden ayrılmam, hamileliklerin bedenime verdiği zararlar beni çok yıprattı. 84 kilo olmuştum.

* Bir gün annem eve geliyor ve beni elimde erimiş çikolatalarla uyurken buluyor. Depresyona girmişim tabii. Ben içki-sigara içmem, bütün alışkanlığım çikolatadır.

Annem uyandırdı, "Kalk kendine gel. Ben de babandan ayrıldım, üstelik sen vardın. Tekrardan, evlenirsin, hayat bitmiyor, dünyanın sonu değil" dedi.

Beni Bodrum'da bir zayıflama merkezine yolladı. Orada iki ay boyunca Ajda Pekkan'ın 'Yan' şarkısını dinledim. Spor yaparken bu şarkıyla motive oldum.[reklam]

HAYATIM KÖPEKLERİMDİ

* Benim çok dostum yoktur. Aslında dostum var ama her daim yanımda olan dostum yok! Hepsi evlenip çoluk çocuğa karıştı, bir tek ben kaldım.

Babamı erken yaşta kaybettim. Belki insanlar gülecekler ama benim hayatım köpeklerimdi. Ben kendime aile kuramadım, onlar benim ailem oldu. Ama üst üste onları da kaybettim.

 

* Hep bir insanla evlenip ömür boyu onunla birlikte olmayı düşlüyordum. Ama Allah bir şeyleri verirken, bir şeyleri vermiyor.

 

Bu bir imtihan. Onun için artık şükretmesini öğrendim.

 

 

SEREN SERENGİL'İN ÇOK KONUŞULACAK AÇIKLAMALARI BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin