Serenay Sarıkaya bomba gibi dönmeye hazırlanıyor!

Serenay Sarıkaya, eski sevgilisi Tolgahan Sayışman'la oynadığı 'Lale Devri'nden geçen sezonun ortasında ayrılmıştı.

resim yok
18 Temmuz 2013 - 10:27
Magazin

Bomba gibi dönüyor!

 

Yeni diziyle dönüyor!

 

Serenay Sarıkaya, eski sevgilisi Tolgahan Sayışman'la oynadığı 'Lale Devri'nden geçen sezonun ortasında ayrılmıştı.

 

Tatilde

Çağatay Ulusoy ile başrolü paylaşacağı bir gençlik dizisiyle ekrana dönmeye hazırlanan Serenay Sarıkaya şu an tatilde.

Ama Sarıkaya yan gelip yatmıyor.

 

Spora devam

Form tutmak ve zinde olmak için su sporları yapıyor.

 

''Benim yılım olacak...''

Serenay Sarıkaya:

“Bomba gibi geliyorum. Bu benim yılım olacak” diyor.

 

Kanalı belli olmuştu

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy'un başrolünde olacağı "Aşk Hikayesi" dizisinin kanalı geçtiğimiz haftalarda belli olmuştu.

Ne zaman başlıyor?

Eylül ayında ekranlarda yayınlanacak olan ve "O.C." adlı dizisinin uyarlaması olacak olan "Aşk Hikayesi" dizisi Eylül'de Star TV'de ekrana gelecek.

Yine bir Ay Yapım dizisi olan 20 Dakika'nın yönetmenliğini yürüten ve bu yıl Antalya Televizyon Ödülleri'nde En İyi Yönetmen dalında aday olan Ali Bilgin, Aşk Hikayesi'nin yönetmeni olacak.

[reklam]
Sarıkaya'nın kariyeri

2010 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması (Miss Turkey 2010) ikincisi unvanlı tescilli güzel ve profesyonel model. Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur. Plato Film'de oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etmiştir ve yarışmada dördüncü olmuştur ve Jüri Özel Ödülü'nü almıştır.

2008 yılında henüz 16 yaşındayken Plajda adlı sinema filminde tesadüf eseri rol almıştır. Daha sonra aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Ama iki dizisi de yayından kaldırılmıştır.

İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra Miss Turkey de 2. olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. Esas büyük çıkışını Lale Devri dizisinde Yeşim karakteriyle gerçekleştirmiştir.
 

 

KUZEY GÜNEY'İN SİMAY'I HANGİ DİZİYLE EKRANLARA DÖNÜYOR? İŞTE DETAYLAR!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin