Serenay Sarıkaya ile Kıvanç Tatlıtuğ yeni reklam kampanyasında buluştu!

Ekranların en sevilen çiftlerinden olan Serenay Sarıkaya ve Kıvanç Tatlıtuğ, bir markanın reklam filmi için bir araya geldi. ‘Jean. Bir efsane. Bir ikon’ başlığıyla yayınlanan reklam filmi, ünlü oyunculara bir kez daha hayran bıraktı.

ozan
07 Ekim 2023 - 11:03
Magazin

Bir jean markası, uzun süreli yıldızları olan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’yı ilk defa ‘Jean. Bir efsane. Bir ikon’ reklam kampanyasında bir araya getirdi. Ünlü oyuncuların büyüleyici görüntüleriyle her anı kalpleri hızlandıran, etkileyici sinematografisi ve vurucu müzikleriyle 90 saniyelik kısa film tadındaki reklam, izleyicileri adeta bir jean macerasına çıkarıyor. 

23-10/07/kivanc-serenay-3.jpg

100. Yılda Türkiye'nin "En İyileri" Bir Arada!

Reklam filminde Türkiye’nin "en iyilerini" buluşturduklarını belirten markadan yapılan açıklamada, "Serenay her zaman bir ikon; Kıvanç her daim bir efsane. En mükemmel jean’ler, yıldızlarımızın enerjileriyle buluşunca ortaya unutulmaz bir jean hikayesi çıktı." ifadeleri kullanıldı.

23-10/07/kivanc-serenay-1.jpg

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin