Serenay Sarıkaya kafaları karıştırdı!

Aile'nin Devin'i, başarılı oyuncu Serenay Sarıkaya, müzisyen Mert Demir ile aşk yaşadığı iddialarına verdiği cevapla şaşırttı. İddiaların doğruluğu sorulan Sarıkaya, bakın ne yanıt verdi...

Berfin Sengil
18 Aralık 2023 - 11:49
Magazin

Oyunculuğuyla olduğu kadar yaşadığı ilişkilerle de gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya'nın adı son olarak müzisyen Mert Demir ile yazılmıştı. Güzel oyuncu, geçen gece özel bir davet çıkışında basın mensuplarının sorularını yanıtlarken bu konuya da değinildi.

Vokallik İddiası Doğru

Mert Demir'in "Ateşe Düştüm" adlı parçasında vokalistlik yapıp yapmadığı sorulan Serenay Sarıkaya, "Vokal yapan benim evet" diye karşılık verdi.

Durun Bakalım

Milliyet'te yer alan habere göre; Mert Demir ile aşk yaşadığı iddialarıyla ilgili de Serenay Sarıkaya'dan "Durun bakalım" cevabı gelirken, oyuncunun gülümseyen tavrı da akılların karışmasına neden oldu.

Serenay Sarıkaya'nın adı daha önce de işletmeci Umut Evirgen ile yaklaşık bir yıl ilişki yaşamıştı. Daha sonra 'Şahmaran' dizisinde rol arkadaşı olan Burak Deniz ile adı aşk dedikodularına karışan Sarıkaya bu iddiaları ise yalanlamıştı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin