Serenay Sarıkaya kendisi bile görmek istemiyor

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın estetiksiz halini gören hayranları gözlerine inanamadı. Serenay'ın kendisi bile eski fotoğraflarını görmek istemiyor.

Editör
30 Mayıs 2017 - 13:28
Magazin

'Fi' dizisinin güzelliğiyle herkesi mest eden oyuncusu Serenay Sarıkaya'nın estetiksiz fotoğrafı internete düştü. Eski fotoğrafını gören hayranları gözlerine inanamazken Serenay'ın kendisi bile estetiksiz fotoğraflarını görmek istemiyormuş.

GÖĞÜSLER DE SİLİKON

'Adanalı' dizisinde silikonlu göğüsleri ile dikkatleri üzerine toplayan güzel oyuncu, şimdilerde 'Fi' dizisindeki ateşli sahneleriyle gündem olurken aynı zamanda da ağır eleştirilere maruz kalıyor.

İşte Serenay Sarıkaya'nın eski hali

17-05/30/serenay-sarikaya-estetiksiz-hali.jpg

resim yok
İLGİLİ İÇERİK

17-05/30/serenay-sarikaya-kendisi-bile-gormek-istemiyor.jpg

Serenay Sarıkaya kimdir?

1 Temmuz 1991 Ankara doğumlu olan oyuncu ve modeldir. Henüz 15 yaşındayken katıldığı bir güzellik yarışmasında ödül alarak adını duyuran güzel oyuncu aynı yıl Şaşkın (2006) filminde, iki yıl sonra da Plajda (2008) filminde rol alarak adını duyurdu. Dizi alanında ise ilk kez Sinan Çetin'in Peri Masalı dizisinde rol alarak dizi oyunculuğuna başladı ve yine aynı yıl Limon Ağacı dizisinde de rol aldı. Dizi ve Sinema oyunculuğu dışında reklam filmlerinin de aranan yüzü olan Sarıkaya, GQ Türkiye tarafından yılın kadını seçildi. Bugüne kadar da iki Altın Kelebek Ödülü kazandı.

İLGİLİ İÇERİK

Yer Aldığı projeler

Fi (Duru) 2017

Medcezir (Mira) 2013

Lale Devri (Yeşim) 2010

Adanalı (Sofia) 2008

Limon Ağacı (Peri) 2008

Paramparça Aşklar 2008

Peri Masalı 2008

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin