resim yok
29 Nisan 2011 - 00:00

 

Serenay Sarıkaya'dan ilginç açıklama...

 

Yeni dönem Türk sinemasının 'Tarık Akan'ı kabul edilen âşık adam rollerinin başarılı oyuncusu Tolgahan Sayışman'la ciddi birliktelik yaşayan Serenay Sarıkaya ilginç açıklamalarda bulundu. Adanalı dizisindeki Sofiya'sı olarak ünlenen Miss Turkey ikincisi Seranay Sarıkaya, şu günlerde Lale Devri dizisindeki rolüyle adından söz ettiriyor. Etrafındaki hiçbir oyuncuyu kendisine benzemediğini söyleyen Sarıkaya," Benim Yeşilçam'da benzerim yok. Daha Avrupai bir yüzüm olduğu için beni kimseye benzetemiyorlar. Keşke benzetseler ama bugüne kadar hiç karşılaşmadım" diyerek yeni bir polemiğin fitilini ateşledi. Sarıkaya, Sayışman'la evlilik konusunda ise "Evlilik haberleri bizi de rahatsız edecek boyutlara ulaştı. İkimiz de işimizi yapıyoruz ve ilişkimizi yaşıyoruz" dedi

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin