Serenay Sarıkaya'dan aşk iddiasına yanıt!

Şahmaran dizisinin başrol oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in set arkadaşlığı çok geçmeden aşka dönüştüğü iddia edilmişti... Çok geçmeden Serenay Sarıkaya'dan bu haberlere yanıt geldi! Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz sevgili mi? Şahmaran dizisi nerede yayınlanıyor? Şahmaran dizisi konusu ne? Şahmaran nerede çekiliyor? Şahmaran'ın oyuncu kadrosunda kimler var? Serenay Sarıkaya kim? Burak Deniz kim?

Pınar Alçiçek
30 Aralık 2022 - 12:30
Magazin

20 Ocak'ta yayınlanacak Netflix dizisi 'Şahmaran'ın başrollerini paylaşan Burak Deniz ve Serenay Sarıkaya ikilisi,  Adana'daki çekimler sırasında yakınlaşma yaşadığı ve bu yakınlaşmanın kısa sürede aşka döndüğü öne sürülmüştü... 

İLGİLİ İÇERİK
 

“Cahil Periler”, “Şahmaran” ve “Kal” gibi projeler için peşpeşe el sıkışan Burak Deniz ve güzel oyuncu Serenay Sarıkaya'nın ilişki ihtimali sevenlerini heyecanlandırsa da Sarıkaya'dan kısa sürede açıklama geldi...

Twitter üzerinden "Yılın son yanlış haberi... Sakinnn" açıklamasında bulunan oyuncu, bu iddialara yalanladı.

İşte o açıklamanın detayları:

22-12/30/2022-12-30-17.jpg

İLGİLİ İÇERİK

Şahmaran dizisinin konusu ne? 

Yapımcılığını Tims&B Productions’ın üstlendiği ve Pınar Bulut’un senaryosunu yazdığı, Umur Turugay’ın yönetmenliğini yaptığı Şahmaran dizisinde: Öğretim görevlisi olarak Adana'ya giden Şahsu, yıllar önce annesini terk eden büyükbabası ile yüzleşme kararı alır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran'ın soyundan gelen ve ismi Mar olan sıra dışı ve gizemli bir topluluk ortasında bulur. Aşkın ve bilgeliğin temsili olan Şahmaran efsanesine koşulsuz inanan Mar halkı, Şahsu'nun gelmesi ile tarihi kehanetin tamamlanmasını bekler. Büyükbabasının karşısına dikilip geçmişin hesabını sormak isteyen Şahsu ve Maran'ın yollarının kesişmesi ile her şey değişecektir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin