resim yok
27 Eylül 2010 - 00:00

Verdiği seksi pozlar nedeni ile Adanalı'daki rol arkadaşı Oktay Kaynarca'nın gazabına uğrayınca bu sezon Lale Devri'ne geçiş yapan Serenay Sarıkaya aşk yasağını deldi. 2010 Miss Turkey İkinci Güzeli olan Sarıkaya, bir süredir dizideki ablası Emina Sandal'ın sevgilisini oynayan Tolgahan Sayışman ile birlikte... Sarıkaya, geçen yaz başında alevlenen aşkını Lale Devri'nin yapım şirketi Avşar Film yetkililerinin "Dizinin inandırıcılığına zarar verebilir" uyarısı nedeni ile bir türlü ilan edemiyordu. Dizide ablası ile aşk yaşayan Tolgahan Sayışman'ın gerçekte kendisi ile olduğunun duyulmaması için sürekli "O benim rol arkadaşım" diyen Sarıkaya, sonunda dayanamadı ve aşkını ilan etti. Facebook sayfasına, sevgilisi Tolgahan Sayışman'a sarılırken çekilen bir fotoğrafını koyan Sarıkaya, altına da "Mutluyum" notunu düştü. Sarıkaya'nın bu itirafı arkadaşları tarafından da sevinç ile karşılandı. Güzel oyuncunun birçok arkadaşı, çiftin fotoğrafının altına "Hep mutlu olun", "Allah sizi nazarlardan saklasın", "Allah tamamına erdirsin" şeklinde yorumlar yaparak birlikteliğine destek verdi. Sarıkaya arkadaşlarının yorumlarını görünce hepsine teker teker teşekkür etti.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin