resim yok
30 Ağustos 2011 - 00:00

 

Tolgahan Sayışman'la ayrılan güzel oyuncu teselliyi Emre Kocadağ'da buldu
 
Bir süredir birlikte olduğu oyuncu sevgilisi Tolgahan Sayışman'dan ayrılan Serenay Sarıkaya'nın adı şu sıralar Sütiş Muhallebicisi'nin oğlu Emre Kocadağ ile anılıyor.
 
Esin Övet yazdı....
 
Tolgahan Sayışman "ilişkimize ara verdik" dedi. Serenay Sarıkaya ise "çoktan bitti. Yaklaşık bir aydır basını, gazete manşetlerini süslüyorlar. Bu ilişkinin bitip bitmediğini konuşup duruyoruz. Oysa ki ilişki gerçekten Serenay'ın dediği gibi çoktan bitmiş ve Serenay kalbini başka birine kaptırmış bile.
 
Serenay Sarıkaya, Sütiş Muhallebicisi'nin oğlu Emre Kocadağ ile birlikte. Geçen gece Akaretler'deki Kaf:f'da, gördüm. Serenay Sarıkaya'da bir işve, bir cilve maşallah! Etrafa gülücükler dağıtıyordu. Son günlerde pek gözde olan Hisar'daki Lokma'nın da sahibi olan Emre Kocadağ, beli ki Serenay Sarıkaya'ya pek aşık. Etraflarını görmüyorlar.
 
Emre karadağ'ın kardeşi Esat Kocadağ ile de Öykü Çelik birlikte. Yani iki kardeş, magazin dünyasının iki lokum kızını kapmış durumdalar.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin