Serhat Teoman oyunculuk serüvenini anlattı!

ATV'nin iddialı dizisi 'Bugünün Saraylısı'nda genç ve başarılı bir işadamını canlandıran Serhat Teoman, İzmirli bir oyuncu.

resim yok
05 Aralık 2013 - 09:44
Röportaj

'Bugünün Saraylısı' dizisinin yıldızı Serhat Teoman'dan samimi itiraf: ''Aşk artık uğramıyor bana, o olayı bitirdim. En son 27'mde aşık oldum.''

ATV'nin iddialı dizisi 'Bugünün Saraylısı'nda genç ve başarılı bir işadamını canlandıran Serhat Teoman, İzmirli bir oyuncu.

 

30 yaşındaki oyuncu, İstanbul'a taşınma öyküsünü ve oyunculuk serüvenini Touch İstanbul'a anlattı...

İstanbul'a ilk adımınızı attığınızda ne hissettiniz?


"Burada olmam gerekiyor" dedim. İstanbul bana çok büyük gelmişti o zamanlar.

Sizden bir günlük İstanbul rotası çizmenizi istesek, nereler mutlaka yer alır?


Muhakkak Beyoğlu'na gidilmeli, İstiklal Caddesi'nde yürünmeli. Burada sürekli yaşayana manasız gelebilir ama Beyoğlu gerçekten çok başka bir yer. Mümkünse gece yarısına doğru Boğaz Köprüsü'nden arabayla geçerek Çengelköy'de bir bardak çay içmelisiniz.

 

İSTANBUL CİNSİYETSİZ BİR YER

Peki İstanbul'un en çok nesinden nefret ediyorsunuz?


Trafiğinden... Diğeri de şu: Dostluk veya komşuluk ölmüş, insanlık da yavaş yavaş ölüyor. Yaşadığın mahallede biri zarar gördüğünde kimse yardım etmiyor veya alt kapıyı kırıyorlar, kimse bakmıyor.

İstanbul'u bir kadına benzetseniz, o kadını nasıl anlatırdınız?


İstanbul'u tek bir cinsiyette düşünemiyorum, bu şehir cinsiyetsiz.

İstanbul'un hangi noktası ilan-ı aşk için uygun sizce?


Yerin hiç önemi yok, o an neredeysem orada söylerim.

Aşk sizin için ne ifade ediyor?


Aşk; ilk gördüğün anda hissedebileceğin bir şey. 'Sonradan aşık oldum', 'Tanıdıkça aşık oldum' diye bir şey yok. Benim için aşk, ilk anı ifade eder; aşık olursun ya da olmazsın. 'Arkadaştık zaten, sonra aşka dönüştü...' İşte ben o dönüşmüş hali sevmiyorum. Tabii ki aşk belli bir zaman sonra yeri- ni alışkanlıklara bırakıyor ama ben şekil değiştirmesin ve ne kadar zaman geçerse geçsin, bana o ilk anı hatırlatsın istiyorum.[reklam]

En son ne zaman 'o an' oldu yaşamınızda?


Ben aşk olayını bitirdim, yani aşk epeydir olmuyor, uğramıyor bana. En son 27 yaşında falandım.

Kadın-erkek ilişkilerine dair en büyük klişe sizce nedir?


En büyük klişe; 'Yalnız iç güzelliğine bakıyorum' lafıdır. Bu yalan. Güzellik göreceli bir kavramdır ve herkesin beğenisi kendine göredir. Elbette ki bu beğeninin ardından, onu tamamlayan şey iç güzelliktir.

Şimdiye kadar hep güzel kadınlarla mı birlikte oldunuz?


Bana göre hepsi çok güzeldi; çevreme göre bazıları güzel değildi. 'Yahu sen hep güzel kadınlarla olurdun' diye yorum yaptıkları kişiler de oldu. Masumiyet ve sadelik benim için çok önemli. Gerçek bir samimiyete sahip olmasını da isterim.

 

EGOSU ÇOK GÖRÜNENİ SEVMEM

Eğer oyuncu olmasaydınız ne olurdunuz?


Bence oyuncu; hiçbir şeyi tam yapamayan ama her şey hakkında bilgisi olan insandır. Orta yaşa gelen bir oyuncu, tüm meslekler hakkında az çok bilgi sahibidir ancak hiçbirini tamamen bilmez. Ben de en iyi neyi yapardım bilmiyorum.

Her meslekte egolar vardır ama oyunculukta bu biraz sorunlu olabiliyor...


Ferrari'n var diye trafikteki diğer otomobillere nasıl çarpamıyorsan, egolarını da dizginleyeceksin. Ben de elbette ego sahibiyim ama bilinen şekilde ortaya çıkan bir ego değil benimki. Çevremdeki insanların da egoları görünmeyen yerlerindedir. Egosu çok fazla görünen insanları da pek sevmem.

 

 

YILDIZ ÇAĞRI ATİKSOY'A GÖRE DİZİSİ NEDEN BİTTİ! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin