resim yok
05 Mart 2012 - 00:00

 

Yavuz Bingöl ile “Bulutların Ötesinde” dizisinde başrol oynayan Ece Uslu, geçen yazdan beri beraber olduğu Serkan Şenalp’le yollarını ayırdı.
 
 
38 yaşındaki Ece Uslu, kendisinden 11 yaş küçük olan sevgilisi Şenalp’le “Kızım Nerede” dizisinde yakınlaşmış, dizi bitiminde de yeğenini canlandıran Şenalp’le aşk yaşamaya başlamıştı. Geçen sonbaharda el ele görüntülenen çift, bir süre sonra da Şişli’de tuttukları eve yerleşmişti. Röportajlarında bu kez evlenmeyi düşündüğünü anlatan Uslu, bir süre öncesine kadar mutluluk pozları verdiği Şenalp’ten ayrıldı. Uslu’nun ayrılık sonrası annesiyle yaşadığı eve geri döndüğü öğrenildi. Çiftin son dönemde kıskançlık nedeniyle sık sık tartıştığı öğrenildi. Biten ilişkisiyle ilgili olarak konuşmayan Şenalp’in Uslu’yla yaşadığı ev için bankadan kredi aldığı öne sürüldü.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin