Sevgilisine vakit ayırmak için diziden ayrıldı!

Sevgilisine vakit ayırmak için diziden ayrıldı...

resim yok
28 Şubat 2014 - 17:37
Magazin

Sevgilisine vakit ayırmak için diziden ayrıldı

Almanya'nın en sevilen dizilerinden Gute Zeiten schlechte Zeiten (GZSZ) dizisinin oyuncusu Sıla Şahin, diziden ayrıldığını açıkladı.

Kendi isteği ile böyle bir karar veren Şahin hayranlarını üzdü.

 

ALMAN BASININDA GENİŞ YER BULDU

Alman basını habere internet sitelerinde geniş yer verirken, geçen yıl Almanya'nın en seksi dizi oyuncusu seçilen Sıla Şahin'in hayranları bu haberlerin altına üzüntülerini dile getiren yorumlar yazdılar.

 

NELER SÖYLEDİ?

Dizide Ayla Özgül karakterini canlandıran ve diziden ayrıldığının duyulmasının ardından telefonla ulaştığımız Sıla Şahin şunları söyledi:

''Diziden kendi isteğimle ayrıldım. Amacım biraz dinlenip daha sonra başka projelerde yer almak.

Yoğun çekimlerden dolayı yeterince zaman ayıramadığım arkadaşlarıma ve sevgilim İlkay Gündoğan'a daha fazla zaman ayırmak istiyorum.

Bana destek olan tüm hayranlarıma çok teşekkür ediyorum, yeni ve sürpriz projelerle tekrar karşılarında olacağım.''[reklam]

KARİYERİ

Şahin 2011 yılının Mayıs ayında ünlü Playboy dergisinin Alman edisyonuna nü pozlar verdi ve kapak kızı oldu. Böylelikle Şahin, derginin kapağında yer alan ilk Türk-Alman kadın oldu. Yalnız Şahin'in bu projesi bazı tutucu aile üyelerinin tepkisini çekti. Muhafazakâr kesim de birçok gazetede ve internet üzerinden Şahin'e olumsuz olarak yaklaştı, özellikle bu konuda bir Müslüman Hindu-Amerikan olan ünlü yazar Asra Nomani'nin yorumları medya dünyasında büyük ses getirdi.

Florian Boitin alman Playboy dergisinin genel yayın yönetmeni Sıla Şahin'in bir Müslüman olmadığını açıkladı.

Boitin ABD'li FOX medya kuruluşuna yaptığı açıklamada, ''Sıla Şahin Müslüman değil. Babası hiçbir dine mensup değil ve annesi Hıristiyan. Sıla Şahin'i gösteren Playboy dergisinin kapağı bir dini anlam içermiyor.'' diye konuştu.

 

 

BİRCE AKALAY HAKKINDA BİLİNMEYENLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin