Sevilen oyuncu Ezgi Mola, sunuculuğunu kime devrediyor?

Ezgi Mola'nın sunduğu 'Çocuk Oyuncağı'nda önümüzdeki hafta bir değişiklik yaşanacak.

resim yok
25 Temmuz 2013 - 11:27
Magazin

Ünlü oyuncu Ezgi Mola'nın sunduğu 'Çocuk Oyuncağı'nda önümüzdeki hafta bir değişiklik yaşanacak!

 

İşte o yeni isim!


Programı bundan böyle Asuman Krause sunacak.
 
Ezgi Mola, daha önceden kabul ettiği yeni sinema filmininin, 01 Ağustos’ta Kapadokya’da başlayacak çekimleri için 'Çocuk Oyuncağı' sunuculuğuna ara verecek.

 

Önümüzdeki haftadan itibaren...

Önümüzdeki haftadan itibaren afacanlar ve aileleri için Çocuk Oyuncağı'nı, Wipe Out, Var mısın Yok musun, Fear Factor gibi birçok programın sunuculuğunu yapan Asuman Krause sunacak.

 

Nasıl bir format?

Yarışmada bebeğinin ne yapacağını en iyi tahmin eden anne ve baba, çocuğunun eğitim giderlerine katkı sağlayacak, 50.000.TL’lik büyük ödül için yarışıyor.

En küçüğü 24 aylık, en büyüğü ise 36 aylık bebekler ve anne - babalarının katıldığı programda, bebekler oyun oynuyor, aileler çocuklarının ne yapacağını, nasıl davranacağını tahmin ediyor.

Bebeğinin ne yapacağını en iyi tahmin eden anne ve baba büyük ödülün sahibi oluyor.

Afacanlar ve aileleri için“Çocuk Oyuncağı” her Çarşamba ve Cumartesi Star TV ekranlarında yayınlanıyor.

Mola, geçtiğimiz haftalarda kendisiyle yapılan röportajda programla ilgili soruları şöyle cevaplamıştı:

'Çocuk Oyuncağı' projesi nasıl doğdu? Size “evet” dedirten neydi?

- Teklif Endemol yapım şirketinden geldi. Cevap vermeden önce orijinal versiyonunu (Bet On Your Baby) izlemek istedim. İzlerken de oyunculuğu, profesyonelliği bir kenara bıraktım, kendimi daha çok seyircinin yerine koymaya çalıştım. Sonuç olarak çok eğlendim ve denemek istedim. Yapabileceğime inancım da tam.
[reklam]
Öncesinde sunuculuk deneyiminiz var mıydı?

- Sadece birkaç canlı yayın tecrübem oldu, o kadar. Yıllar öncede Işın Karaca’yla müzik yarışma programı yapmıştık ama o da bu işle mukayese edilecek bir deneyim değildi.

Programın içeriğinden bahseder misiniz biraz?

- En küçüğü 24, en büyüğü 36 aylık bebekler ile anne–babalarının katıldığı bir yarışma bu... İnsan ilk duyduğunda “Bunlar yarışmak için çok küçük değil mi?” diyor, nasıl yapacak diye düşünüyor.

Evet, aynı şeyi ben de düşündüm...

- O kadar güzel oyun odası var ki, tam bu yaş grubuna göre yapılmış. Ve biz orada çocukları yarıştırmıyoruz, onlar sadece oyun oynuyorlar. Çoğu televizyona çıktığının farkında bile olmuyor. Aileler ise benimle daha çok stüdyoda vakit geçiriyorlar. Yarışmada kazandıkları ödül, çocukların eğitimi için kullanılıyor.

Bu durumda kimler, nasıl yarışıyor?

- Genelde çocuklar oyun oynuyor, biz de sorularımızı onlar farkına varmadan oyun odasında çıkarıyoruz. Mesela, Tatlı Dillim etabında, aileler oyun odasına girip çocuklarına seçtiğimiz bir atasözünü söyletmeye çalışıyor.
 

Bakalım Asuman Krause'nin sunumu programa neler getirecek...

 

 

EZGİ MOLA'DAN SÜRPRİZ KARAR! DETAYLAR BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin