resim yok
04 Ocak 2013 - 00:00

 

Atv'nin "Huzur Sokağı" dizisinde türbanlı Şükran karakterini canlandıran Sinem Öztürk'e, genç neslin ünlü romancılarından Hakan Günday’ın "Piç" adlı romanının "Hiç" adı verilen filminden teklif geldi.
 
Sinem Öztürk, Selim Demirdelen'in yönetmen koltuğunda oturduğu filmden gelen teklifi sevişme sahneleri olduğu için kabul etmedi. Evlilik planları yapan Öztürk'ün, hem özel hayatını düşünerek hem de rol aldığı "Huzur Sokağı" dizisine zarar vermek istemediği için bu kararı aldığı öğrenildi. Öte yandan Türker Korkmaz'ın yapımcılığını üstlendiği filmin ilk hali beğenilmediği için yeniden çekildiği öğrenildi. Hakan Günday, daha önce filmin Ümit Ünal tarafından yazılmasını istediği senaryo aşamasında yer almadığını açıklamıştı. Filmde İbrahim Tatlıses’ten David Bowie’ye, Frank Sinatra’dan Neşet Ertaş’a kadar çok sayıda sanatçının eserleri kullanılıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin