resim yok
06 Şubat 2009 - 00:00

Uyuşturucu yüzünden sıkıntılı günler geçiren Caner Kurtaran şimdi de icra şoku yaşıyor. Yaprak Dökümü’nde ’Şevket’ karakterini canlandıran ve çekimleri aksattığı gerekçesiyle kadrodan çıkarılan oyuncu Caner Kurtaran, 115 bin TL’lik icra şoku yaşıyor. Kelebek'in haberine göre, Kurtaran, borcunun olmadığının tespiti için dava açtı. Avukatı aracılığıyla Şişli Asliye Hukuk Mahkemesi’ne başvuran Caner Kurtaran, Şişli 6’ncı İcra Müdürlüğü’nün başlattığı icra takibinden daha önce sözleşmeli olarak çalıştığı Ay Film Yapım Şirketi’nden gelen haciz ihbarnamesiyle haberdar olduğunu savundu. 115 bin TL’lik bononun icra kasasında bulunmadığını savunan Kurtaran, "Bu bononun dosyada bulunan fotokopisi incelendiğinde üzerindeki yazılar, rakamlar ve imzaların bana ait olmadığı, başkasının elinin ürünü olduğu anlaşılmıştır. Davalı Abdülkadir Oruç’u da tanımam" dedi. Kurtaran, kendisinden icra yoluyla istenen 115 bin TL’nin yüzde 40’ını da tazminat olarak istedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin