Şeyma Subaşı aşk dedikodularına isyanda!

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın, Formula E CEO'su ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilmişti. Dedikoduların ardından paylaşım yapan Şeyma Subaşı ne yanıt verdi?

Berfin Sengil
16 Ocak 2024 - 13:08
Magazin

Meksika'ya seyahati sırasında Formula E CEO'su Alejandro Agag ile aşk yaşamaya başladığı iddia edilen sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı, dedikodulara son noktayı koydu. Subaşı, sosyal medyadan yaptığı açıklamada boşanmasının ardından hayatında kimsenin olmadığını belirtti.

'4 Aydır Kimsenin Elini Bile Tutmadım'

Bekar olduğu için herkes yazılıp çizilmesinin doğru olmadığını söyleyen Şeyma Subaşı yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

"Haberler doğru değil ama şunu haber yapabilirsiniz; boşandığımdan beri 4 aydır belki daha fazla kimsenin elini bile tutmadım, flörtleşmedim, konuşmuyorum, hiç kimseyle alakam yok.

Bekar olduğum için herkesle yazacaksınız galiba kızların hiçbir erkek arkadaşı olamıyor normal. Ben de tam tersi kimseyle beraber değilim, bu özel bilgiyi de size vereyim elini bile tutmadım."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin