Şeyma Subaşı'ndan göndermeli paylaşım!

Sosyal medyada her paylaştığıyla olay yaratan Şeyma Subaşı'nın yeni paylaşımının da eski eşi Mohammed Alsaloussi'ye gönderme olduğu iddia edildi. Subaşı paylaşımında, "Yaşam yolculuğu bazen, eylemleri sahtekâr ve bencil olan insanlarla kesişir" ifadelerine yer verdi.

Berfin Sengil
14 Aralık 2023 - 13:11
Magazin

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı'nın, 2023'ün Mayıs ayında evlenip aynı yıl Eylül ayında boşandığı Mohammed Alsaloussi'ye son paylaşımında göndermede bulunduğu öne sürüldü.

Subaşı'nın gönderme yaptığıyla ilgili çok sayıda yorum yapılsa da sosyal medya fenomeni bununla ilgili bir açıklamada bulunmadı.

İşte o paylaşım...

'Kendine Sadık Kal'

Şeyma Subaşı, 3 milyona yakın takipçisi bulunan sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın altına şunları yazdı:

"Yaşam yolculuğu bazen, eylemleri sahtekâr ve bencil olan insanlarla kesişir. Bu insanlar ahlak, görgü ve prensiplerden yoksun olabilir, manipülasyon ve sahtekârlıkla dolu bir dünyada yaşarlar. Ancak onların seçimlerinin kim olduğumuzu yansıtmadığını hatırlamak önemlidir.

Hepimiz kendi yolunu seçme gücüne sahibiz, değerlerimiz ve kendimize ve diğerlerine olan saygımız tarafından yönlendiriliriz. Bu tür insanların farkında olmam gerekiyor, onların karanlığının kendi ışığımı karartmasına izin vermemek için...

Kendine sadık kal, değerlerini benimse ve karanlığın varlığında bile ışığa doğru ilerlemeye devam et. Dürüstlüğümüz ve nezaketimiz, hayat denen bu yolculukta en büyük güçlerimiz!"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin